Now Reading
Matei Dima aka BRomania lanseaza cel de-al doilea sezon „L-a Seral”

Matei Dima aka BRomania lanseaza cel de-al doilea sezon „L-a Seral”

Vidra si profesoara Iulia Pana se intalnesc din nou pentru cele mai amuzante situatii din serialul online de comedie „L-a Seral”, lansat anul acesta de Matei Dima (BRomania). Cu peste 5 milioane de vizualizari cumulate pe YouTube de episoadele primului sezon, serialul online de comedie „L-a Seral” revine de duminica, 17 noiembrie, de la ora 20.00, pe canalul de YouTube BRomania.

Atat pentru Ada Condeescu, cea care o interpreteaza pe diriginta Iulia Pana, cat si pentru Matei Dima, unul dintre creatorii serialului si interpretul lui Vidra intoarcerea la aceste personaje a fost una cat se poate de asteptata.

Ada Condeescu marturiseste ca i-a placut de la prima intalnire personajul Iulia Pana, pe care l-a creat cu gandul la bunicul ei, care a fost profesor: „Sunt incantata ca lansam atat de repede al doilea sezon pentru ca am simtit puternic aprecierile unui public foarte numeros. Am lucrat extraordinar si am ras mult cu Matei Dima, pe care l-am descoperit, dincolo de creator al serialului, in ipostaza de partener de joc actoricesc. Personajul meu, Iulia, o profesoara care isi doreste sa schimbe ceva in oameni este cea care crede in acesti tineri si le da o sansa, intr-un context in care sistemul nu ii favorizeaza in niciun fel.”

Primul episod al celui de-al doilea sezon „L-a Seral” va fi lansat duminica aceasta de la 20:00, pe canalul de YouTube BRomania:

Lansat la inceputul acestei toamne, cu o poveste spusa cu mult umor de situatie si replici amuzante care captiveaza publicul de la primele minute, „L-a Seral” a venit ca o gura de aer proaspat pentru consumatorii de gen. Acest serial de comedie online este realizat dupa o idee la care Matei Dima a lucrat un an si jumatate. Subiectul este unul cat se poate de ancorat in realitate: problemele cu care se confrunta liceenii, de la bullying la vot si democratie, relatate insa cu mult umor. Creatorii serialului „L-a Seral” sunt Matei Dima, Radu Alexandru si Vali Dobrogeanu, acesta din urma fiind si semnatarul regiei.

Anul acesta „L-a Seral” a primit premiul Special Project Award, acordat in urma voturilor publicului in cadrul evenimentului The Artist Awards.

See Also

In aceasta perioada, Matei Dima se pregateste si pentru debutul sau regizoral pe marile ecrane odata cu lansarea filmului de comedie „5GANG, un altfel de Craciun”, lungmetraj la care a incheiat filmarile alaturi de membrii 5GANG (Selly, Gami, Pain, Dia si Madalin), Micutzu si alti actori cunoscuti.

Iar la inceputul anului viitor, Matei va lansa si lungmetrajul „Miami Bici”, primul film independent la care colaboreaza cu Codin Maticiuc.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top