Now Reading
Filmul de comedie „5GANG, un altfel de Craciun”, din 27 decembrie in cinematografele din toata tara

Filmul de comedie „5GANG, un altfel de Craciun”, din 27 decembrie in cinematografele din toata tara

Dupa succesul rasunator al fenomenului 5GANG atat in mediul online, cat si in concertele si aparitiile din intreaga tara, vloggerii trec la un alt nivel al maturizarii si isi evidentiaza talentul actoricesc intr-o productie romaneasca de lungmetraj.

Filmul „5GANG, un altfel de Craciun” este debutul regizoral al lui Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, cu un fir narativ scris alaturi de Radu Alexandru si Vali Dobrogeanu, ce urmareste o poveste incarcata de umor a vloggerilor din perioada sarbatorilor de iarna si surprinde prin ironie fina si scene comice, care tin publicul in suspans pana la final.

„E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Radu Alexandru si Vali Dobrogeanu, iar acum o filmam. E un proiect foarte serios si foarte fun in acelasi timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv si multe elemente care sunt sigur ca vor placea publicului. Sunt foarte fericit ca facem filmul acesta”, spune Matei Dima.

Comedia imbratiseaza elementul unei fantezii care il diferentiaza de proiectele desfasurate pana acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia si Madalin.

Povestea este relevanta atat pentru cei care ii urmaresc zi de zi pe Selly si membrii 5GANG, cat si pentru consumatorii de comedii care isi doresc sa se bucure de o productie romaneasca autentica. „5GANG, un altfel de Craciun” ecranizeaza nu doar o aventura comica de sarbatori a vloggerilor, ci sanctioneaza prin ironie si comportamentul oamenilor din perioada sarbatorilor, cand consumerismul atinge limitele maxime si depaseste traditiile.

Selly traieste o peripetie neasteptata creata de faima adusa de fenomenul 5GANG. Selly, Gami, Pain, Dia si Madalin evidentiaza influenta vlogging-ului in societatea actuala, surprinsa in mai multe scene captivante.

Din distributie mai fac parte Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almasan, Irina Deaconescu si Madalina Cazacu.

See Also

„5GANG, un altfel de Craciun” va fi lansat in cinematografele din tara pe 27 decembrie.

Lungmetrajul va fi distribuit de Vertical Distribution.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top