Now Reading
Regizoarea de film, Daniela Sala isi va lansa in premiera scurtmetrajul de fictiune ,,Rochia de mireasa’’ la Cinema Europa din Bucuresti.

Regizoarea de film, Daniela Sala isi va lansa in premiera scurtmetrajul de fictiune ,,Rochia de mireasa’’ la Cinema Europa din Bucuresti.

Scurtmetrajul de fictiune ,,Rochia de mireasa’’ – regia Daniela Sala se va vedea in premiera azi, la ora 19:00, la Cinema Europa din Bucuresti in cadrul festivalului international de film Hyperfest.
Povestea filmului este, in mod voit, una simpla: Ioana urmeaza sa se casatoreasca peste sapte luni cu Madalin insa acesta castiga un casting important pentru cariera sa si din acest motiv data nuntii se devanseaza; cei doi trebuie sa se casatoreasca in doua saptamani. Ioana este panicata la aflarea vestii si porneste in cautarea rochiei de mireasa ceea ce se dovedeste a fi o adevarata aventura. Ioana nu-si gaseste rochia, aproape ca isi pierde orice speranta si se gandeste chiar sa isi anuleze nunta. In cele din urma, cu ajutorul unui designer intelegator totul se rezolva, Ioana este fericita, dar… chiar in ziua nuntii, o alta intamplare, de data aceasta mult mai serioasa vine ca o rasturnare de situatie pentru intreg filmul.
Din distributia filmului fac parte actori precum: Eugenia Serban, Ioana Madalina Ghileschi, Alexandru Constantin si persoane publice precum Sorina Ceugea si Florin Burescu.
Regizoarea ne spune : ,, Am ales acest subiect deoarece consider ca nunta este un moment deosebit de important in viata fiecarei persoane si consider ca multe femei se vor regasi in acest film care porneste de la gestul cautarii rochiei de mireasa. Cu siguranta, fiecare viitoare mireasa isi doreste ca in ziua nuntii sa fie unica si, tocmai de aceea, se stie, miresei nu ii este usor sa-si aleaga o rochie care sa ii impresioneze atat pe cei ce asista la nunta cat si pe viitorul sot; iar ea, mireasa, sa se simta, cu adevarat, asa cum spuneam, unica. ’’
Filmarile au avut loc in Bucuresti, in locatii precum Premier Palace Hotel & Spa, Camin Hyperion si o multitudine de magazine cu rochii de mireasa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top