Now Reading
Vara 2020 incepe cu THE CONCERT – cel mai mare concert din Romania! 3 zile de concerte si distractie la Romexpo!

Vara 2020 incepe cu THE CONCERT – cel mai mare concert din Romania! 3 zile de concerte si distractie la Romexpo!

Vara anului 2020 incepe cu THE CONCERT – cel mai mare concert din Romania, care dureaza trei zile – 30, 31 mai si 1 iunie, la Romexpo! Un eveniment de muzica si entertainment unic in tara, care aduce un concept vibrant, plin de culoare si energie – POP POP POP.

Alina Eremia, AMI, ANTONIA, Carla’s Dreams, INNA, Irina Rimes, Mark Stam, Minelli, PAX, Sickotoy, The Motans, Vanotek si 5GANG sunt artistii care vor urca pe scena de la Romexpo.

THE CONCERT ofera mediul ideal pentru abordarea creativa a mai multor stiluri artistice, iar conceptul evenimentului de anul viitor vine cu nuante de pop art, pop music, pop culture, toate prezentate in culori vii, in spiritul copilariei si al libertatii.

Cele trei zile de concerte vor aduce un concept inedit, un mix fantastic intre unii dintre cei mai apreciati artisti ai momentului, muzica buna, distractie si, nu in ultimul rand, baloane de toate formele si culorile. Toate acestea, dar si multe alte surprize vor fi ingredientele evenimentului THE CONCERT.

See Also

Conceptul POP POP POP va transforma Romexpo intr-o zona uriasa de activari si jocuri pline de culoare, folosind forme supradimensionate, lumini, culorile specifice verii si, cel mai important, concerte sustinute de cei mai in voga artisti romani.

Abonamentele pentru cele trei zile de concerte au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top