Acum citește
Dora Gaitanovici, finalista Irinei Rimes de la Vocea Romaniei 2018, lanseaza oficial primul sau single – „Eu te las”, feat. What s UP

Dora Gaitanovici, finalista Irinei Rimes de la Vocea Romaniei 2018, lanseaza oficial primul sau single – „Eu te las”, feat. What s UP

Dora Gaitanovici, tanara artista care a cucerit sute de mii de inimi in cadrul concursului Vocea Romaniei, lanseaza prima ei piesa, o colaborare cu What’s UP.

„Eu te las” este titlul melodiei compuse de catre Dora impreuna cu Irina Rimes, dar si alaturi de What’s UP si Georgian Idriceanu.

„Eu te las… este un cantec venit direct din sufletul meu! Este compus in colaborare cu Irina Rimes, de aceea il iubesc si mai mult! What’s Up are interventia exploziva care da culoare piesei! Sper sa fie pe placul tuturor”, declara Dora.

La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja in palmares zeci de trofee nationale, pe langa participarea cu succes in cadrul Vocea Romaniei 2018, unde a fost unul dintre cei patru finalisti. Dora Gaitanovici studiaza pian, saxofon, canto si este pasionata de jazz, blues, rock sau de muzica clasica. In prezent, Dora este studenta in cadrul Universitatii de Muzica din Bucuresti.

Vezi și

O coproductie Universal Music Romania, MediaPro Music si Quantum Music, videoclipul piesei „Eu te las” a fost regizat de catre Isabella Szanto si a fost filmat in Bucuresti.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus