Now Reading
Eva Parmakova – noua revelatie a muzicii pop din Bulgaria, lanseaza clipul piesei „Drum”

Eva Parmakova – noua revelatie a muzicii pop din Bulgaria, lanseaza clipul piesei „Drum”

La doar 18 ani, Eva Parmakova este noua revelatie a muzicii pop din Bulgaria si lanseaza cel de-al treilea single „Drum” – o piesa compusa intr-o tabara de songwriting de la Sofia.

„Melodia s-a nascut din multa energie pozitiva. Imediat cum am finalizat piesa, toti cei care erau la studio au inceput sa danseze. A fost foarte emotionant! Sa faci muzica este, intr-adevar, ceva magic!”, a spus artista.

Pentru videoclipul piesei „Drum”, Eva a lucrat cu o echipa fresh extrem de apreciata 24/7 Video Production care a reusit sa-i puna in valoare miscarile de dans si vibe-ul energic.

Cariera muzicala a Evei a fost influentata de participarea in finala X Factor Bulgaria si de semnarea unui contract cu casa de discuri Virginia Records.

Eva are in repertoriu piesele ”Ti Gubish” si ”Tell me right” – o colaborare cu DJ-ul si producatorul elvetian-italian Fabrizio Parisi. ”Tell me right” a fost una dintre cele mai difuzate piese pe MTV Dance, precum si pe alte canale de muzica.

See Also

Artista si-a descoperit pasiunea pentru muzica pe cand avea 6 ani si facea parte din cor. Eva provine dintr-o familie de muzicieni: bunicul ei este renumitul tenor Lubomir Bodurov.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top