Now Reading
Pussycat Dolls s-au reunit si anunta un nou turneu in Marea Britanie in 2020

Pussycat Dolls s-au reunit si anunta un nou turneu in Marea Britanie in 2020

Pussycat Dolls, aka Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberley Wyatt, Jessica Sutta, Carmit Bachar si Melody Thornton s-au reunit sambata trecuta pentru prima lor reprezentatie live dintr-un deceniu, interpretand un medley al pieselor care le-au facut celebre in cadrul „The X Factor: Celebrity Final”. “

Popularul grup de fete, care a creat furori cu piesele, look-ul si coregrafiile lor incitante, a cantat live si noul single „React”, pe langa clasicele „Buttons”, „Don’t Cha” si „When I Grow Up .“

Inainte de aparitia lor la „X Factor”, The Pussycat Dolls a anuntat primele date din turneul lor de reuniune din UK- 2020.

See Also

“Suntem mai puternice ca niciodata”, a declarat Scherzinger recent pentru Associated Press. „Este un moment minunat in istorie pentru puterea femeilor.”

Scherzinger a recunoscut, de asemenea, destramarea grupului din cauza programelor aglomerate ale fetelor si ascensiunii rapide catre faima. Ea a declarat pentru BBC: “Fireste, cand esti atat de aproape, pot exista unele dezacorduri, unele argumente. Dar asta este frumusetea, ceea ce te face mai puternic. Am evoluat atat de mult. Asa ca, adio drama! Ne dorim ca aceasta reuniune sa fie cu adevarat placuta pentru noi.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top