Acum citește
Global Records continua seria THE SESSION cu AMI si clipul piesei Ora mea exacta

Global Records continua seria THE SESSION cu AMI si clipul piesei Ora mea exacta

AMI vine cu o surpriza pentru fanii ei, o piesa dinamica, pozitiva, cu un aer foarte fresh, Ora mea exacta. Clipul o prezinta pe artista cu un look glam si plina de energie, exprimand prin muzica trairile din versuri si intensitatea sentimentelor dintr-o relatie.

„Pentru ca in ultima vreme am lansat o serie de balade si mi-am obisnuit publicul cu piese mai sensibile, am simtit nevoia sa vin cu ceva mai ritmat de data asta, cu un aer fresh, dinamic. Iar este una dintre acele piese care iti dau un vibe pozitiv. descrie prin prisma timpului povestile de iubire pe care le avem si cat de reale sunt ele. e unul dintre versurile piesei, care ne spune cu precizie intensitatea la care simtim intr-o relatie”, a declarat AMI.

Melodia Ora mea exacta a fost compusa de Alex Pelin si Adi Colceru – muzica, Alex Pelin si Maria Voiculescu – versuri, Adi Colceru – productie. Regia videoclipului este semnata de Serban Racoviteanu, imaginea de Paul Tatcu, iar montajul a fost realizat de Vlad Dicianu.

THE SESSION vine cu noi surprize din partea artistilor Global Records, care lanseaza luna aceasta piese de suflet, in ale caror videoclipuri, filmate intr-un spatiu geometric, accentul este pus pe starile transmise de melodii si pe stilul fiecaruia dintre ei. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube si in magazinele digitale, dar si pe TV, in exclusivitate pe Music Channel.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus