Now Reading
Katy Perry ne pregateste de sarbatori prin lansarea videoclipului piesei „Cozy Little Christmas”

Katy Perry ne pregateste de sarbatori prin lansarea videoclipului piesei „Cozy Little Christmas”

Nu doar ca s-a lasat invaluita cu totul de spiritul sarbatorilor, ci a tinut neaparat sa ne introduca si pe noi in atmosfera unica a Craciunului – Katy Perry lanseaza videoclipul festiv al piesei „Cozy Little Christmas”.

Materialul video a fost regizat de catre duo-ul intitulat WATTS, care a colaborat in trecut cu artisti precum Steve Aoki, Noah Cyrus. Piesa „Cozy Little Christmas” este disponibila acum pe toate platformele digitale, dupa ce a fost lansata in luna decembrie a anului trecut, in exclusivitate pe Amazon si a reusit sa se claseze pe prima pozitie in clasamentul Billboard’s Adult Contemporary.

„Cozy Little Christmas” este o piesa de Craciun care isi va croi drum direct catre inima oricarui ascultator, ce evoca momentele speciale petrecute de Katy Perry si familia sa in Danemarca. Katy a produs si scris piesa alaturi de Greg Wells, care a produs si „Waking Up In Vegas”, si de Ferras Alqaisi, ce a scris si cateva dintre piesele regasite pe albumul „WITNESS”.
Materialul video al piesei este, dupa cum ne-a obisnuit Katy Perry, unul extraordinar, spectaculos din punct de vedere vizual, plin de umor, cu un spirit ludic foarte pronuntat. Culorile, simetria si inaltul simt estetic reusesc sa creioneze o insiruire de cadre ce creeaza dependenta.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top