Now Reading
De astazi sunt disponibile biletele in avans pentru filmul “5GANG: Un altfel de Craciun”, lansat in cinematografe pe 27 decembrie

De astazi sunt disponibile biletele in avans pentru filmul “5GANG: Un altfel de Craciun”, lansat in cinematografe pe 27 decembrie

Asteptarea a luat sfarsit! De astazi biletele pentru filmul „5 GANG: Un altfel de Craciun” sunt disponibile fanilor in avans si pot fi rezervate si cumparate atat online, cat si in cinematografele partenere.

Filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Craciun” este distribuit in cinematografele din Romania de Vertical Entertainment si are premiera pe 27 decembrie.

Dupa succesul inregistrat de fenomenul 5GANG atat in mediul online, cat si in aparitiile din intreaga tara, vloggerii trec acum la un alt nivel. Filmul „5GANG: Un altfel de Craciun” este debutul regizoral al lui Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, cu un fir narativ scris alaturi de Radu Alexandru si Vali Dobrogeanu, ce urmareste o poveste incarcata de umor a vloggerilor din perioada sarbatorilor de iarna si surprinde prin ironie fina si scene comice, care tin publicul in suspans pana la final. Comedia imbratiseaza elementul unei fantezii care il diferentiaza de proiectele desfasurate pana acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia si Madalin.

Selly traieste o peripetie neasteptata creata de faima adusa de fenomenul 5GANG. Selly, Gami, Pain, Dia si Madalin evidentiaza influenta vlogging-ului in societatea actuala, surprinsa in mai multe scene captivante.

Din distributie fac parte unii dintre cei mai urmariti creatori de continut din tara si actori cunoscuti, precum Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almasan, Irina Deaconescu si Madalina Cazacu.

See Also

„5GANG: Un altfel de Craciun“ va fi lansat in cinematografele din tara pe 27 decembrie.

Biletele sunt disponibile pentru cumparare in avans la Cinema City si online pe www.cinemacity.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top