La 42 de ani de la lansarea ei, piesa ”Drumurile noastre” a lui Dan Spataru! Cum o canta Simone si Uddi

Celebra ”Drumurile noastre” a prins din nou viata dupa 42 de ani de la lansarea ei sub interpretarea unei tinere, Simone, pe numele ei real Anne Marie Simone Ionescu. Solista si-a incercat norocul, mai intai la X Factor in anul 2015, apoi in 2017 la Vocea Romaniei. Simone si rapperul Uddi, pe numele sau Dragos Udila vin pe piata muzicala cu o varianta noua, in stilul lor propriu, pentru cluburi a celebrei melodii, ce se aude la orice petrecere romaneasca. Remixul melodiei lansata de Dan Spataru in anul 1977, s-a auzit joi dimineata, pentru prima data, in cadrul emisiunii lui Mihai Morar si Daniel Buzdugan de la Radio Zu. De acum inainte, ”Drumurile noastre” se va auzi si pe radiourile comerciale, dar si in cluburile bucurestene si din tara. Sotia lui Dan Spataru, Sida, a fost extrem de incantata de acest remix si abia asteapta sa vada videoclipul. La inregistrarea acestei melodii, cei doi tineri artisti au folosit studioul Casei de Discuri Electrecord, acolo unde se afla si microfonul din aur la care a cantat pe vremuri si Dan Spataru, pentru acuratetea pe care o ofera. Putin stiu ca celebra melodie este compusa de compozitorul din Croatia, Nikica Kalo?era.

Ideea a venit intr-o zi, cind Simone se afla in studioul Electrecord, unde filma pentru emisiunea pe care a prezentat-o la Etno Tv, ”Acasa la Electrecord”. La un moment dat, in studioul decorat cu discurile marilor artisti care au trecut pe aici si au inregistrat marile lor slagare, un disc a cazut de pe perete. Era discul lui Dan Spataru, pe care se afla si Drumurile noastre. A considerat ca e un semn… bun! Si asa a venit aceasta colaborare cu Uddi pentru aceasta melodie atat de cunoscuta.

Melodia are si un videoclip filmat in padurea Snagov si Clubul Boa din Herastrau. Vestimentatia solistei din clip este semnata de Sungate Vogue, Holy Fashion si Sasha Pavel, fiul lui Marcel Pavel, care a lansat o linie vestimentara pe care o va comercializa pe internet. Regia videoclipului a fost realizata de Octavian Iacob, iar hair & make-up artistul Dani Voicu este el care a realizat look-ul solistei.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top