Now Reading
DAVID GARRETT va concerta in 2020 la Bucuresti si Cluj-Napoca

DAVID GARRETT va concerta in 2020 la Bucuresti si Cluj-Napoca

DAVID GARRETT, superstarul international care a cucerit publicul din Romania, in anul 2018, cu doua reprezentatii sold-out ale concertului ,,EXPLOSIVE LIVE”, precum si cu programele extraordinare de muzica clasica din cadrul Festivalului International George Enescu, revine in 2020 pentru doua concerte fabuloase la Bucuresti si Cluj-Napoca. Concertele fac parte din cadrul turneului mondial „UNLIMITED LIVE” si vor avea loc pe 21 octombrie 2020, la Sala Palatului din Capitala, iar pe 23 octombrie 2020, la BT Arena din Cluj-Napoca.
Biletele pentru show-ul „UNLIMITED LIVE” din cele doua orase au fost puse in vanzare la preturi ce variaza in functie de categoria de loc si pot fi achizitionate online de pe Eventim.ro, precum si de la oricare dintre magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Carturesti, Humanitas si benzinariile OMV.
Dupa succesul rasunator inregistrat in 14 tari, pornind din Germania, tara sa natala si ajungand in tari precum Italia, Polonia, Turcia sau Israel, DAVID GARRETT va continua turneul „UNLIMITED –LIVE” si in anul 2020, ducand spectaculoasele concerte crossover pe intreg mapamondul in cadrul turneului aniversar.
Folosind o tehnologie inovatoare de ultima generatie pentru a crea o fuziune intre componenta muzicala si vizuala cu experienta unui concert–cinematografic uimitor, violonistul rockstar DAVID GARRETT ii va cuceri pe admiratorii din Romania cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged precum si cu cele mai emotionante interpretari ale celor mai apreciate hituri internationale. Fie ca vorbim de melodii pop sau muzica clasica, celebrul violonist DAVID GARRETT fascineaza publicul cu virtuozitatea sa unica.
Pentru a celebra aniversarea celor 10 ani de concerte crossover sustinute in intreaga lume, DAVID GARETT si echipa sa au pregatit cu meticulozitate programul show-ului „UNLIMITED LIVE”, un concept care a fost gandit si planificat mai mult de un an de zile. Electrizant si intim in acelasi timp, noul sau show „UNLIMITED LIVE” a facut furori la nivel international, fiind vizionat in anul 2019, de peste 200.000 de fani.
Prin concertul „UNLIMITED LIVE”, violonistul DAVID GARRETT creeaza o experienta cu adevarat uluitoare care taie rasuflarea spectatorilor, purtandu-i pe acestia in lumi indepartate, de la adanca mare albastra pana la luna sau chiar intr-o urmarire futuristica intre masini in mare viteza.
Nu se inchide niciodata in anumite limite muzicale, de aceea, „UNLIMITED” nu este doar numele turneului mondial, ci si filozofia muzicala a artistului DAVID GARRETT, o pasiune pentru creativitate nelimitata.
DAVID GARRETT a reusit nu numai sa creeze o audienta complet noua pentru stilul crossover, ci si pentru muzica clasica, si a pozitionat vioara ca instrument principal in muzica rock. Interpretarile emotionante ale legendarelor compozitii rock ,,Purple Rain” sau ,,Smells Like Teen Spirit”, versiunile obsedant de frumoase ale melodiilor ,,Nothing Else Matters” sau ,,November Rain”, noile adaptari ale unor hit-uri precum ,,Viva la Vida” sau ,,Hey Judge”, precum si interpretari din muzica clasica cum ar fi „Simfonia a 5-a” a lui Beethoven sau ,,Clair de Lune” a lui Debussy au atras deja milioane de fani de pe toate continentele, dependenti de muzica lui DAVID GARRETT.
,,Astept cu nerabdare sa continui turneul ,,UNLIMITED LIVE” in anul 2020 si, mai mult decat oricand, vreau sa imi duc fanii intr-o calatorie muzicala captivanta’’, spune DAVID GARETT. ,,Impreuna cu trupa mea, prietenii si fanii mei, vreau sa sarbatorim muzica si ultimii zece ani.”
In mai mult de un deceniu al carierei sale internationale de crossover, DAVID GARRETT s-a depasit pe el insusi din nou si din nou. Un Paganini printre starurile pop si un Jimi Hendrix printre violonisti, DAVID GARRETT este ,,The Devil’s Violonist” al timpurilor noastre, un superstar international care estompeaza barierele dintre Mozart si Metallica.
Laudat pentru pionieratul trend-ului crossover modern precum si pentru virtuozitatea sa exceptionala, DAVID este la fel de talentat in egala masura, cand interpreteaza cele mai complicate compozitii de muzica clasica alaturi cei mai faimosi dirijori si cele mai renumite orchestre din lume, precum si cantand cele mai mari hit-uri rock, pe stadioane. Admirat de milioane de fani din intreaga lume, DAVID GARRETT a vandut milioane de bilete pana acum si a castigat numeroase premii importante: 24 discuri de aur si 16 discuri de platina, obtinute in tari precum Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore si multe altele. DAVID GARRETT combina carisma unui star rock cu virtuozitatea innascuta pe care o au doar cei mai mari instrumentisti ai zilelor noastre.
Nu ratati un eveniment exceptional alaturi de DAVID GARETT & BAND-UL SAU!
Cu ,,UNLIMITED-LIVE” va veti bucura nu doar de program unic de crossover, ci si de cele mai cunoscute hit-uri si balade rock, si, desigur, de minunata muzica clasica.
Luati-va biletele pentru show-ul anului 2020, acum!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top