Now Reading
Irina Rimes este una dintre invitatele speciale ale lui Horia Brenciu

Irina Rimes este una dintre invitatele speciale ale lui Horia Brenciu

Din rivali la Vocea Romaniei, Horia Brenciu si Irina Rimes devin parteneri de scena joi, 19 decembrie, la Sala Palatului! Irina Rimes este una dintre invitatele speciale ale lui Horia Brenciu in concertul „Sunt cine vreau sa fiu”. „Suntem prieteni de putin timp, totusi Horia a devenit unul dintre putinii artisti cu care imi place sa prietenesc. Am acceptat cu mare drag invitatia de a canta cu el in concertul de la Sala Palatului, deoarece stiu ca publicul lui va fi foarte receptiv si va gusta cu placere duetul nostru”, a declarat Irina Rimes.

Horia Brenciu va sustine doua concerte luna aceasta, pe 18 si 19 decembrie, la Sala Palatului. Atent la fiecare pas, de la playlist la detalii care tin de productie si la tot ceea ce tine de transmiterea unei emotii intr-un mod cat mai autentic, Horia Brenciu le promite fanilor sai si nu numai un show care merita sa fie vazut. „De ce? Pentru ca va fi despre viata, despre muzica, despre melodii pe care le iubesti, despre Romania, despre invitati speciali care te vor incanta. Va fi un spectacol ca un brad de Craciun. Pe de alta parte, voi aduce un omagiu muzicii rock, celei care ne dadea libertate inainte de ’89”, dezvaluie Horia.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, statia de metrou Unirii 1 si online pe: https://vandbilete.ro/, https://www.blt.ro/, https://www.eventim.ro/ro/, https://www.iabilet.ro/, https://www.entertix.ro/, https://www.myticket.ro/, http://bilete.salapalatului.ro/.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
1
Not Sure
1
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top