Now Reading
Spice Music Fest – Petrecerea Retro din Burgas continua in 2020!

Spice Music Fest – Petrecerea Retro din Burgas continua in 2020!

Esti pregatit pentru cea mai mare petrecere din anii 90 in 2020? ???
Primii 11 artisti ce vor sosi la Burgas pentru SPICE Music Festival 2020 sunt deja stabiliti!
Este vorba despre C + C Music Factory si Sonique, care nu au reusit sa vina la Burgas vara trecuta, dar de data aceasta promit sa nu rateze marele spectacol. In vara anului 2020, ne vom bucura si de muzica lui Lou Bega, Corona cu diva braziliana Olga de Susa, hip-hoper-ul originar din Germania C-Block, cele trei latino girls Las Ketchup si, pentru prima data pe scena festivalului bulgar, vom vedea Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, care va interpreta melodia de succes „I like to move it”, Rozalla cu „Everybody’s Free”, trupa de dans din Italia Black Box, LayZee aka Mr.President, care ne va readuce in 1996 cu „Coco Jamboo” si duo-ul britanic Maxx.
Asta nu este totul – mai multi interpreti vor fi anuntati in curand, iar cealalta mare surpriza este ca, datorita euforiei fanilor anilor 90, a doua editie a festivalului va tine trei zile – 7, 8 si 9 august 2020!
Zona festivalului va fi mai mare si chiar mai atractiva, multi fani din strainatate sunt asteptati sa se alature aventurii muzicale SPICE Music Festival 2020.
Biletele pentru SPICE Music Festival 2020 pot fi achizitionate de la EpayGo si online de la EasyPay in toata tara, preturile biletelor pentru cele trei zile ale festivalului fiind de 88 USD.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top