Acum citește
Loredana lanseaza melodia Damdiridam

Loredana lanseaza melodia Damdiridam

Luna decembrie este despre emotii, zeci de tipuri care ne cuprind instant. Este despre cadouri, despre sarbatori, este despre iubire si veselie sau dans. Loredana suprinde printr-o noua melodie magica. Damdiridam este cadoul muzical al Loredanei luna aceasta.

Melodia Damdiridam este compusa de catre Foivos Delivorias, Loredana Groza si Ernest Fazekas, iar videoclipul este regizat de Claudiu Stan. Povestea din spatele versurilor este reprezentata prin dans in videoclip, intr-un dintre cele mai frumoase peisaje din Romania.

Vezi și

Loredana este un artist total: cantareata, compozitoare, textiera, orchestrator, actrita in productii romanesti si internationale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare sau fashion icon.
Loredana face parte din distributia musicalului – Mamma Mia, care va avea pe 29 decembrie o noua reprezentatie la Sala Palatului din Bucuresti. Loredana o interpreteaza pe Donna, mama Sophiei, iar alaturi de ea, vor urca pe scena Horia Brenciu, Cornel Ilie, Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Ana Munteanu si multi altii. In urma cu doua luni, Loredana a lansat, alaturi de Voltaj, piesa Dependenta mea. Toamna aceasta a fost una plina pentru Loredana, cu reprezentatii ale celor doua musicaluri in care este implicata, Mamma Mia si We Will Rock You, concerte, evenimente, dar si cu pregatirea multor surprize pentru anul 2020.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus