Now Reading
Cuza & Irina Rimes feat George Hora & Carmen Tanase lanseaza clipul piesei „Dor de casa” – o melodie emotionanta despre cei dragi plecati din tara

Cuza & Irina Rimes feat George Hora & Carmen Tanase lanseaza clipul piesei „Dor de casa” – o melodie emotionanta despre cei dragi plecati din tara

Cuza & Irina Rimes feat George Hora & Carmen Tanase lanseaza clipul piesei „Dor de casa”, o melodie emotionanta cu versuri sincere care vorbeste despre ceea ce se afla in inimile celor plecati din tara, din perspectiva a patru personaje.

Discursurile artistilor sunt extrem de puternice, iar imaginea clipului accentueaza singuratatea celor care au plecat, dorul pe care il simt, speranta pentru o viata mai buna. Cuza, Irina Rimes, George Hora si Carmen Tanase aduc, prin prezenta si discursul lor, o perspectiva extrem de autentica despre cele doua tabere: cei plecati in strainatate si cei ramasi acasa.

Versurile au fost scrise de Cuza, membru al proiectului „Noaptea tarziu”, unul dintre cele mai vechi proiecte de vlogging din Romania. „ e mai mult o declaratie decat o piesa. Consider ca e radiografia societatii romanesti din momentul de fata. Din pacate, nu prea mai avem prieteni care sa nu aiba cel putin o ruda plecata in strainatate in speranta unei vieti mai bune. Ma bucur ca cei trei artisti: Irina Rimes, George Hora si doamna Carmen Tanase au acceptat sa spuna aceasta poveste alaturi de mine. Primii oameni care au auzit si m-au incurajat sa duc spre finalizare aceasta piesa au fost colegii mei trupa: Cucu si Emi care, in momentul cand le-am cantat-o au avut ochii in lacrimi.”

Atat Irina Rimes, cat si actrita Carmen Tanase, au plans cand au ascultat piesa pentru prima data. Irina a spus: „M-am gandit la acasa, la mama, la tata, la fratele meu, la tot ce am lasat in urma atunci cand am plecat. Sunt fericita ca pot sa fac parte din acest proiect si ca putem, prin versurile piesei, sa “va povestim” sentimentele noastre, ale oamenilor care au fost nevoiti sa plece de langa familie, prieteni pentru un alt #acasa. este piesa aceea pe care o asculti cu sufletul.

See Also

Talentata actrita Carmen Tanase a fost coplesita de emotie la filmari: „Va multumesc pentru momentul acesta din viata mea! Sunt sigura ca mesajul nostru va ajunge direct in inimile oamenilor!”

George Hora, producator si artist, a fost foarte impresionat de versurile scrise de Cuza: „Versurile m-au inspirat din prima clipa si astfel am scris refrenul direct din suflet, pentru toti cei care stiu ce inseamna dorul de casa. Irina si-a pus amprenta pe melodia asta. Intalnirea si sesiunea de inregistrare cu doamna Carmen Tanase a fost pentru mine cel mai frumos si emotionant moment din tot procesul creatiei acestei piese.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top