Acum citește
Bogdan Ioan lanseaza primul single din cariera – TU

Bogdan Ioan lanseaza primul single din cariera – TU

Bogdan Ioan, artistul care a devenit „Vocea Romaniei” in 2018, se pregateste pentru o premiera, la care a muncit mult timp: lansarea primei sale piese, „Tu”.

„Pentru mine, toata aceasta perioada a fost o experienta noua. Am vazut ce inseamna procesul de creatie a unei piese si am vazut, in acelasi timp, cum este sa filmezi un clip. Am stat in studio aproximativ 2 luni, incercand mai multe variante pana sa ajungem la , care imi place foarte mult si sper sa va placa si voua. A fost o munca intensa si colectiva si vreau sa le multumesc celor implicati, incepand cu Universal Music Romania & MediaPro Music, Hahaha Production, care s-a ocupat de productie, si tuturor celor care au contribuit la realizarea piesei, a coregrafiei, a clipului, toate aceste lucruri care formeaza un act artistic si care impreuna transmit acelasi mesaj”, spune Bogdan Ioan.

Piesa este compusa de Adrian Radu si Cristian Sanda, care semneaza si versurile, alaturi de Vlad Ciresan. Producatorul piesei este Adrian Radu, mixul este realizat de Cristian Dobrica si Adrian Radu, iar masterul de Cristian Dobrica.
In luna decembrie, Bogdan a filmat si videoclipul piesei, timp de o zi. Conceptul acestuia aduce in prim plan, in regia lui Silviu Mindroc, relatia dintre cei doi protagonisti printr-un moment de dans contemporan, o alta noutate pentru artist. „Desi am facut in copilarie dans sportiv de performanta, este prima data cand abordez stilul contemporan. Impreuna cu coregraful Cristian Miron si cu Denisa Harabagiu, partenera mea din videoclip, am repetat timp de 5 zile coregrafia creata special pentru aceasta filmare”, povesteste Bogdan.

Vezi și

Cea mai mare provocare a fost creata de momentele de ploaie artificiala dintr-un studio, pentru anumite parti de coregrafie. „Desi apa era calda, intre duble dura ceva sa ne uscam si mai ales… sa ne incalzim, temperatura camerei nefiind asa prietenoasa, mai ales daca erai ud pana la piele. Si, intr-adevar, nu e tocmai usor sa dansezi pe o podea uda. Insa, sunt incantat de ce a iesit si ma bucur ca am abordat un stil muzical si un concept video diferite de tot ceea ce am facut pana acum”, adauga Bogdan.

Dupa ce a devenit „Vocea Romaniei”, in echipa lui Smiley, asa cum a promis tuturor celor care l-au votat si l-au sustinut, Bogdan Ioan si-a urmat pasiunea pentru muzica. Dupa mai multe proiecte, printre care lansarea unui cover a capella si a unui clip dupa piesa „Blood On The Dance Floor”, mai multe evenimente private si concertul sustinut pe 25 iunie 2019, „Michael Jackson Tribute Show”, Bogdan a lucrat si la primul sau proiect pentru o piesa originala, adaugand ca acesta este doar inceputul pentru el si ca „dupa aceasta experienta pot spune ca imi place foarte mult sa filmez si imi doresc sa scot cat mai multe piese pe viitor. Este abia inceputul, iar calatoria este una lunga”.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus