Acum citește
De Craciun, „My Fair Lady”, cea mai frumoasa poveste a tuturor timpurilor, prinde viata in ultima reprezentatie de la Bucuresti

De Craciun, „My Fair Lady”, cea mai frumoasa poveste a tuturor timpurilor, prinde viata in ultima reprezentatie de la Bucuresti

Ultima reprezentatie a musicalului „My Fair Lady”, de la Bucuresti, va fi prezentata publicului, vineri, 27 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Palatului, urmand ca din 2020, excelenta productie sa ajunga mai aproape de iubitorii de spectacole din toata tara prin intermediul unui turneu national amplu.
Cea mai frumoasa poveste a tuturor timpurilor, pusa in scena cu succes de regizorul Ioan Razvan Dinca, reuneste artisti de calibru ai scenei romanesti, orchestra live, cor si trupa de balet, insumand o echipa formata din peste 70 de profesionisti.

Pe 27 decembrie, la Sala Palatului, Horia Brenciu si Irina Baiant vor putea fi admirati jucand in rolurile personajelor Henry Higgins si Eliza Doolittle, alaturi de Adrian Nour (Colonelul Pickering), Ecaterina Ladin (Mrs.Pearce), Ionut Burlan (Alfred Doolittle), Anca Turcasiu (Mrs. Higgins), Florin Budnaru (Freddy Esynford Hill), Irina Bucescu (Mrs. Eynsford Hill) si Ovidiu Usvat (Zoltan Karpathy).
Creat pentru suflet si minte deopotriva, spectacolul ofera publicului trei ore magice concretizate intr-un cumul complex de emotie, energie, inspiratie, satisfactie si momente pline de amuzament.
Cu elemente de decor impresionante, sute de costume si interpretari remarcabile, spectacolul reda cu maiestrie atmosfera pietelor londoneze si povestea de dragoste fascinanta si sinuoasa dintre un profesor de fonetica si o simpla florareasa. Muzica exceptionala, interpretata de orchestra live condusa de dirijorul Daniel Jinga, completata de cor si de coregrafiile spectaculoase ale balerinilor au castigat aprecierea publicului, musicalul „My Fair Lady” fiind indelung aplaudat la scena deschisa.

Considerat astazi unul dintre cele mai longevive si de succes musicaluri, „My Fair Lady” a avut premiera mondiala pe Broadway (New York) pe 15 martie 1956 si pe West End (Londra) doi ani mai tarziu, devenind o legenda in lumea spectacolelor muzicale.
Actuala montare a spectacolului a fost pusa prima data in scena in 2016, cu ocazia implinirii a 60 de ani de la premiera mondiala a musicalului, reprezentatia bucurandu-se de succes si de aprecieri atat in randul publicului, cat si al criticilor de specialitate.
Spectacolul de pe Broadway are in portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originala), printre care „Cel mai bun musical” si „Cea mai buna regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneza din 2001) si peste 2.700 de reprezentatii in total pentru productia originala – un record absolut pentru acele vremuri. In prezent, celebrul musical este inclus in repertoriul teatrelor din intreaga lume, inclusiv in Statele Unite ale Americii unde, in anul 2018, aproape toate reprezentatiile de pe Broadway s-au jucat cu casa inchisa, spectacolul pozitionandu-se de mai multe ori ca lider al vanzarilor.
Cei care nu au reusit vizioneze povestea plina de umor si sensibilitate a musicalului „My Fair Lady” sunt invitati sa se bucure de aceasta reprezentatie speciala de Craciun.
Ultimele bilete mai pot fi achizitionate din reteaua Iabilet.ro, precum si de la magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, statia de metrou Unirii 1, magazinul Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet, de la terminalele Selfpay, la preturi ce pornesc de la 49 de lei.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus