Now Reading
Kamelia lanseaza „Cuidado”, alaturi de Doddy

Kamelia lanseaza „Cuidado”, alaturi de Doddy

Cunoscuta publicului in special datorita unor hituri precum „Amor”, care a adunat peste 120 de milioane de vizualizari pe YouTube, „Prima oara”, „Piesa mea preferata”, „Vara rece”, „Change” si „VIP”, in colaborare cu Puya, Kamelia revine cu un nou single: „Cuidado”, alaturi de Doddy. Piesa este compusa si produsa de catre George Hora, fratele frumoasei artiste, si este al treilea single al ei in limba spaniola.

„Mi-am dorit ca videoclipul sa ma reprezinte in totalitate si de aceea m-am ocupat personal de imaginea mea, gandind in detaliu absolut tot ce tine de tinute, make-up si hairstyle. Asa sunt eu, ma implic trup si suflet in tot ceea ce fac, iar cu fiecare proiect incerc sa creez ceva nou, special. Imi place sa ma reinventez”, spune Kamelia.

„Imi doream de foarte mult timp sa colaborez cu Kamelia, iar «Cuidado» m-a captivat inca de la prima ascultare. Pentru mine Studio 66 e ca o familie, si mereu lucrez cu drag la piese impreuna cu George si Kamelia” , adauga Doddy.

Videoclipul a fost regizat de Silviu Mindroc, iar de montaj s-a ocupat fratele artistei, George Hora. „Cuidado” prezinta o Kamelia sexy, provocatoare, cameleonica, ce reuseste sa te surprinda de fiecare data si care te face sa intri in starea piesei si sa traiesti alaturi de ea fiecare cuvant pe care il canta.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top