Now Reading
Andra aduce pasiunea latino in Romania cu super productia Pasión!

Andra aduce pasiunea latino in Romania cu super productia Pasión!

Andra este gata sa puna in scena o noua super productie care va cuceri publicul: Pasión! Showul de muzica latino programat pe 5 aprilie la Sala Palatului va contine momente artistice inedite si super invitati surpriza.

Productia este o continuare fireasca in cariera Andrei dupa succesele incredibile inregistrate de colaborarile internationale, intai cu David Bisbal, detinator a mai multe premii Latin Grammy, apoi cu Pachanga, Descemer Bueno si Enrigue Iglesias, unul din superstarurile momentului in industria muzicii latino, supranumit Regele Muzicii Pop-Latino.

“Muzica latino si limba spaniola ma inspira enorm. Ritmurile de salsa, cha-cha, rumba,sau samba ma fac sa dansez imediat. Am cu adevarat o pasiune pentru aceasta muzica si de aceea am dat numele acestui show Pasión! Cred ca si publicul meu este fermecat de muzica latino, am simtit asta in succesul pieselor mele si cred ca putem face impreuna un carnaval la Sala Palatului cum numai in Rio de Janeiro s-a mai vazut!”

Productia Andra Records va fi la standardele inalte cu care artista deja si-a obisnuit publicul: atat la nivelul regiei, a coregrafiei, dar si cand vine vorba de aparatura de sunet, cu tehnologie de cel mai inalt nivel, folosita si de artistii internationali in showurile lor.

See Also

Se anunta un spectacol extrem de cautat, de altfel ca toate toate showurile artistei. Ele au fost tinute cu casa inchisa, atat la Sala Palatului, cat si in alte sali de concerte din tara si din strainatate, ea zdrobind recorduri cu viteza cu care biletele s-au epuizat. Este cazul “Traditional”, “Aievea” si “Iubirea Schimba tot”.

Bilete aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top