Now Reading
HOT IN 2O20 : Camilla Cabello – “Liar”

HOT IN 2O20 : Camilla Cabello – “Liar”

Incepem anul prin a va prezenta una dintre piesele pe care le avem in prezent pe repeat. Camilla Cabello – Liar.

„Liar” este cel mai recent single al cantaretei cubano-americane Camila Cabello. A fost lansat oficial in data de 4 septembrie 2019, drept prim single al noului album ” Romance”. Piesa a fost scrisa de Cabello, Alexandra Tamposi, Andrew Wotman, Jonathan Bellion, Jordan Johnson si Stefan Johnson. Creditele pentru scrierea cantecului sunt acordate, de asemenea, lui Lionel Richie si membrilor trupei Ace of Base – Jenny Berggren, Jonas Berggren, Malin Berggren si Ulf Ekberg, din cauza interpolarilor din „All Night Long (All Night)” si „All That She Wants”. A fost produs de Watt, The Monsters and the Strangerz si Bellion. „Liar” contine elemente de flamenco si latin trap si un refren ska-pop.

Pe plan comercial, melodia se afla pe primele locuri in topurile din Polonia, Bulgaria, Israel, Lituania, Olanda si Venezuela, in primele 20 locuri in Belgia, Croatia, Estonia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Lativa, Malaezia, Scotia , Singapore, Slovacia si Slovenia; precum si in primele 40 din Australia, Canada, Republica Cehia, Mexic, Noua Zeelanda, Norvegia, Romania si Regatul Unit.

Cabello a interpretat melodia live in cadrul festivalului iHeartRadio din 2019 si la un concert privat pentru fani, gazduit de Verizon. De asemenea, ea a interpretat melodia in cadrul The Graham Norton Show, in data de 25 octombrie 2019.

See Also

Cabello a share-uit un preview de 26 de secunde din videoclipul pentru “Liar” in data de 11 septembrie 2019, prin intermediul retelelor de socializare si a declarat ca „literalmente este cel mai amuzant videoclip pe care l-am filmat vreodata.” A fost regizat de Dave Meyers si lansat pe 12 septembrie 2019. In decembrie 2019 inregistra peste 70 de milioane de vizualizari si 1,7 milioane de aprecieri pe YouTube.

„Liar” este un mini film si prezinta un triunghi fictiv de dragoste, in care Cabello se joaca pe ea insasi si La Flaca (englez?: fata slab?), care este gazda show-ului tv fictiv Tea Time cu La Flaca, Gordita si Tammy, in timp ce Zak Steiner il joaca pe Reese Kensington, iar Keiynan Lonsdale il joaca pe “the busboy”. Videoclipul le include, de asemenea, pe Nataliz Jimenez – Gordita si Chelsea Brea – Tammy.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top