Now Reading
Kids Fashion Week 2019

Kids Fashion Week 2019

Festivalul de moda pentru copii si adolescenti, Kids Fashion Week a ajuns la a patra editie si a avut loc in luna decembrie la Bucuresti. Organizatorul Stelian Milu si-a propus sa fie o editie deosebita .
Asociatia Culturala Dominium in colaborare cu Avenue 48 – cea mai mare sala de evenimente din Bucuresti a organizat in perioada 21 – 22 decembrie, singurul Festival de moda destinat copiilor si adolescentilor din Romania.
Evenimentul a adus pe podium designeri si branduri din industria de moda pentru copii si adolescenti.


Cei prezenti au urmarit ultimele trenduri in moda pentru copii si adolescenti, impuse de designeri si branduri de renume din Romania si nu numai. Festivalul s-a bucurat de prezenta pe catwalk a colectiilor designerilor Svetlana Karahan,Denis Predescu,Alexandru Raicu , Clara Rotescu , Dorin Negrau si multi altii.La acest eveniment hair stylingul a fost asigurat de catre specialistii de la Milano Luxury care cu aceasta ocazie au prezentat ultimele trend-uri de coafuri si tunsori pentru copii si adolescenti intr-un show de hair style “Luxury M. Kids” .
Kids Fashion Week este singurul festival de moda pentru copii si adolescentii din Romania, recunoscut de Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii , care timp de doua zile a facut din Bucuresti, capitala modei pentru copii.
Editia din acest an a purtat numele de “LOLLIPOPS” iar designul catwak-ului Kids Fashion Week 2019 a purtat semnatura arhitectului Laurentiu Paicu.

Echipa de modele Beatrice Models a fost prezenta ,defiland pentru Dreams & Emotion Ukraine,Dorin Negrau,Alexandru Raicu ,Miau by Clara Rotescu ,Denis Predescu , Aiko ,Povestea Florilor ,Svetlana Karahan .

Ambra Design ,Ecole de mode by Claudia Suciu ,La Dona Fashion ,Princess Couture ,Optica Vedere , Catalin Botezatu ,Vec Design,Two Kids , Princess Couture,Nicoleta Negura,Ankas Fashion ,Ana Clothing sunt cateva din brandurile prezente pe scena acestei editii.

Sunt doar cateva branduri care au reusit sa cucereasca atat inimile copiilor cat si a publicului. Admiram desigur acele branduri care se dedica in a cunoaste si satisface necesitatea unei piete in care copilaria si adolescenta sa fie inspiratie. Au fost si branduri ale caror colectii le-am revazut si in editii trecute,am vazut colectii care nu au intrunit nici cele mai mici dintre preferintele copiilor ,desigur au fost colectii unitare si complexe care s-au adresat cu adevarat dorintei si nevoilor micilor domnisoare.

De la an la an ,Kids Fashion week reuneste tot mai multi designeri si brand-uri. Orice este posibil ,asadar la urmatoarele editii poate voi participa cu brand-ul meu Beatrice Design.

See Also

La finalul evenimentului am stat de vorba cu Timeea Anisia, Brand Ambasador Beatrice Models,prezentator si realizator emisiune tv si organizatorul evenimentului Stelian Milu care ne-au declarat atat pentru revistele partenere Famost,Babilon, Star Gossip Magazine si Cronica Timpului dar si pentru rubrica Fashion cu Timeea din cadrul emisiunii Caravana natiunii by Gabriela Calitescu pe Nasu Tv ,ca pregatesc o editie deosebita pentru anul 2020 si multe surprize.

In decembrie 2019 a fost ultima editie din acest an,in care organizatorul ne-a declarat ca au fost 22 de designeri si brand-uri,dar si peste 250 de copii. Evenimentul a fost prezentat de indragita actrita Diana Matei. Momente artistice au facut deliciul publicului iar solista Emilia Musala a sustinut un mic recital. Cunoscuta prezentatoare tv Florentina Constantinescu ,a facut fata cu brio maratonului de defilari din cele doua zile.
Ne vom revedea la o noua editie a Kids Fashion week in 2020 si promitem sa va tinem la curent cu cele mai importante momente dar si colectiile care ne vor cuceri sau vor fi pe gustul micilor fashioniste.

Material realizat de Beatrice Lianda Dinu

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker