Now Reading
Tendintele culorilor de ruj in 2020

Tendintele culorilor de ruj in 2020

In fiecare an, un nou val de tendinte in materie de culori ne sunt prezentate.Am facut un top culori preferate de voi , in materie de rujuri.Multe dintre acestea ne vor surprinde insa unele isi vor dovedi eficacitatea si vor continua sa fie tot mai apreciate.

Institutul Pantone ofera standarde personalizate de culoare, identitate de brand si consultarea culorilor produsului, precum si previziuni de tendinte incluzand culoarea Pantone a anului, rapoartele de tendinte culori pentru moda, psihologia culorilor si multe altele.
Mai mult de 10 milioane de designeri si producatori din intreaga lume se bazeaza pe produse si servicii Pantone pentru a ajuta la definirea, comunicarea si controlul culorii de la inspiratie la realizare – folosirea tehnologiei avansate X-Rite pentru a obtine consistenta culorii in multe sectiuni, moda si produs.
Totusi moda este data si de preferintele noastre ,altfel spus suntem proprii nostri specialisti. De data aceasta am ales sa vorbim despre culorile anului 2020 in materie de Rujuri.
Si pentru ca produsele favorite in preferintele mele dar si multor femeie au fost rujurile de la Ruby Rose,haideti sa vedem optiunile pentru sezonul Toamna Iarna dar si primavara vara.
Culorile sunt impartite in doua categorii:cele reci si cele calde. Spre surprinderea tuturor rosul ramane vedeta anului pentru ambele sezoane.
PENTRU toamna -iarna culorile reci de havan,burgundia sau bejuri sunt cel mai des preferate.
PENTRU primavara vara,revin in actualitate culorile tari precum ciclam, roz si corai.
Rosul este pasional si sexy, pare ca este mereu in tendinte, iar toate femeile il adora! Daca te-ai decis asupra unui ruj rosu pentru machiajul de seara, atunci va trebui sa ai grija la restul culorilor de make-up.
Sa avem un an plin de culoare !

Beatrice Lianda Dinu

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top