Now Reading
Capodopera Agathei Christie revine intr-o noua distributie

Capodopera Agathei Christie revine intr-o noua distributie

Sambata 25 Ianuarie, ora 16:00 si ora 20:00, Avangardia va invita sa traiti emotia si misterul din cea mai apreciata poveste de Agatha Christie – Si din 10 n-a mai ramas niciunul! Incepand cu 25 ianuarie rolul Mrs Rogers va fi interpretat de Alice Cora Mihalache

10 persoane izolate pe Insula Soldatului. Victime sau criminali? Un mister de rezolvat pentru spectatorii piesei ”Si din 10 n-a mai ramas niciunul”, o noua versiune actualizata a celei mai faimoase povesti imaginate de Agatha Christie.
Autoarea dezvaluie duplicitatea moralei victoriene si ne arata, prin intermediul unui rafinat simt al umorului si al unui macabru scenariu criminal, defectele ascunse ale fiecarui personaj. Iar spectatorii nu vor inceta sa se intrebe cine ar putea fi ucigasul.
10 NEGRI MITITEI (cunoscuta si ca ”AND THEN THERE WERE NONE” – ”Si DIN 10 N-A MAI RAMAS NICIUNUL”) este o piesa de teatru scrisa de Agatha Christie in 1943.

Distributie: Ion Haiduc, Cristi Iacob, Alexandru Conovaru, Ioana Marcoiu, Serban Gomoi Camelia Pintilie, Alice Cora Mihalache, Andrei Mateiu, Victor Bucur, Dani Ionescu

Povestea a fost scrisa initial sub forma unui roman. Conform propriilor sale marturisiri, 10 NEGRI MITITEI reprezinta cea mai buna idee pe care Agatha Christie a avut-o pentru o intriga de suspans sau politista. Ea a fost atat de multumita de rezultat incat a adaptat-o ea insasi si la formatul de piesa de teatru, deoarece era atat de incantata de opera sa incat a vrut ca nimeni sa nu se mai atinga de ea.
In versiunea pentru scena, autoarea a schimbat anumite elemente, intre care si finalul.
Cu peste 100 de milioane de exemplare vandute pana in momentul de fata, 10 NEGRI MITITEI este cel mai vandut roman al Agathei Christie.
Teatrul Avangardia a obtinut drepturile, in exclusivitate pentru Romania, pentru a produce live pe scena cea mai citita si vanduta opera a Agathei Christie – Zece negri mititei / Si din 10 n-a mai ramas niciunul.

See Also

Regia este semnata de RICARD REGUANT, unul dintre regizorii cei mai apreciati de catre nepotul Agathei Christie, Mathew Prichard si primul regizor din lume caruia i s-a dat dreptul sa foloseasca finalul original scris de Agahta Christie pentru aceasta poveste. Pana atunci singurul final acceptat de catre Agatha Christie Limited pentru punerile in scena era cel din versiunea din 1943 a piesei de teatru.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top