Now Reading
J Balvin lanseaza al doilea single de pe urmatorul album „Colores” – „Morado”

J Balvin lanseaza al doilea single de pe urmatorul album „Colores” – „Morado”

Peste 10 miliarde de vizualizari pe YouTube in 2019, o nominalizare la premiile Grammy, primul loc la categoria Latin Song in The Country – cam asa se prezinta parte din reusitele recente ale lui J Balvin.

Ambasadorul culturii reggaeton la nivel mondial, J Balvin, continua conceptul denumit „Seeing Music In Colors” si lanseaza piesa „Morado”, mov in limba romana, continuand astfel seria inceputa cu „Blanco” (Alb).

„Morado” este a doua culoare sonica din paleta lui J Balvin, piesa fiind compusa alaturi de Sky, iar clipul este regizat de catre Collin Tilley. Si artwork-ul melodiei este o colaborare senzationala, cu Takashi Murakami.
Astfel, J Balvin continua sa isi imbratiseze cultura latino si stilul distinctiv reggaeton cu o invitatie la un party regal in culoarea mov.

In acelasi timp, J Balvin este nominalizat la premiile Grammy, categoria „Best Latin, Rock, Urban or Alternative Album” pentru albumul Oasis, lansat alaturi de Bad Bunny, dar si la premiile iHeart Radio Award, la Latin Pop-Urban Artist of the Year, Latin Pop-Urban Song of the Year (“Que Pretendes”, cu Bad Bunny) si Best Music Video (“Con Altura”, alaturi de Rosalía).

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top