Now Reading
Pascal Junior si Minelli incep anul 2020 cu Done, o piesa ca un film de aventura

Pascal Junior si Minelli incep anul 2020 cu Done, o piesa ca un film de aventura

Vocea artistei Minelli capata valente noi pe piesa Done, compusa impreuna cu Pascal Junior. Un sound nou, o linie melodica ritmata si un instrumental care duce cu gandul la un film de aventura – toate acestea sunt elementele care fac din Done o melodie de ascultat pe repeat.

“Am incercat o abordare diferita, astfel incat piesa sa se potriveasca oricarui playlist, oricarui mood sau oricarui vibe, iar Minelli a inteles perfect directia in care voiam sa merg”, a declarat Pascal.

Muzica a fost compusa de Minelli si Pascal Junior, textul de Minelli, iar productia de Pascal Junior. “Cand exista un vibe bun, cum a fost cand m-am vazut cu Pascal la studio, piesa iese repede si colaborarea e super fresh”, a spus Minelli.

Pascal Junior este un DJ si un producator cu background muzical in UK, care aduce mereu ceva nou, un sound unic, in muzica pe care o compune si pe care o produce. “Am incercat o abordare diferita, astfel incat piesa sa se potriveasca oricarui playlist, oricarui mood sau oricarui vibe, iar Minelli a inteles perfect directia in care voiam sa merg”, a povestit Pascal Junior.
Minelli a depasit numeroase recorduri cu piesa Mariola, devenind Shazam Romania #1, weekly radio chart #2, TV chart #2 si a fost auzita de nenumarate ori la cele mai mari radiouri din tara. Melodia a intrat in topul Shazam Romania inca din prima saptamana de lansare, ajungand direct pe pozitia a cincea. Mai mult, Mariola este unul dintre hit-urile cele mai cerute in cluburile romanesti, fiind promovata si international, prin Sony Germany. Piesa a avut succes in UK, Franta, Bulgara, Cehia, Rusia.

See Also

Cei doi se afla la prima colaboare muzicala. Pascal Junior a obtinut recunoasterea internationala prin piesele sale, fiind extrem de apreciat in tari precum Germania, S.U.A, Anglia, Olanda, Australia si Turcia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker