Now Reading
Despartiti, dar impreuna in cel mai nou clip al Andreei Antonescu: „Te cert cu vin“

Despartiti, dar impreuna in cel mai nou clip al Andreei Antonescu: „Te cert cu vin“

„Te cert cu vin“ este povestea celui mai nou single lansat de Andreea Antonescu, insotit de un videoclip in care artista isi dezvaluie latura de femeie indragostita, dar si un look sexy. Piesa subliniaza cele mai intense trairi si sentimente ale unei femei si este produsa si compusa de Dorian Oswin si Anastasia Sandu.

„Niciodata nu mi-a placut sa fiu altceva decat ceea ce sunt si cred in puterea destinului, a faptului ca fiecare are un drum al sau. De multe ori simt ca ajung in anumite situatii special si invat ceva din fiecare experienta a vietii mele. «Te cert cu vin» este una dintre piesele cele mai apropiate sufletului meu. Am simtit atunci, inca de la prima ascultare, ca aceasta piesa relateaza intocmai un nou episod al vietii mele: prezentul… Single-ul este despre iubire, pasiune si problemele care, de cele mai multe ori, sunt inevitabile si care te pot face sa iei hotarari drastice. Cred ca in acele clipe este bine sa faci un pas in spate, sa reflectezi asupra situatiei si, cel mai important, sa nu iei o decizie impulsiva pe care o poti regreta mai tarziu”, declara Andreea Antonescu.

Videoclipul a fost regizat de Cercel Lazar, iar filmarile au avut loc pe 28 noiembrie la Palatul Suter si au durat o zi. Decorul in stil neoclasic cu influente brancovenesti completeaza povestea clipului, parca desprinsa din filmele romantice. Frumoasa artista joaca rolul femeii indragostite care alege sa treaca peste orice obstacol pentru a putea fi alaturi de iubitul ei, protagonistul fiind chiar Stefan Manolache, cel alaturi de care artista a avut o relatie de iubire in ultimele luni.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top