Now Reading
Expozitia internationala de stiinta Interactive Science are loc intre 17 ianuarie – 17 aprilie, in premiera la Bucuresti

Expozitia internationala de stiinta Interactive Science are loc intre 17 ianuarie – 17 aprilie, in premiera la Bucuresti

In perioada 17 ianuarie – 17 aprilie va avea loc in premiera in Romania expozitia Interactive Science, concept itinerant dezvoltat de 20 de oameni de stiinta din toata lumea, fizicieni, geologi si astronomi. ”Dupa ce sute de mii de vizitatori i-au trecut pragul in Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite sau Bulgaria, publicul va avea ocazia sa interactioneze cu 25 de masinarii, ce combina experimentul cu joaca si vor pune la incercare inteligenta si abilitatile copiilor si adultilor de toate varstele, la AFI COTROCENI”, anunta organizatorul Events.
Interactive Science este o expozitie de stiinta plina de provocari si inovatii, distractiva si mai ales educativa, ce va captiva vizitatorii de toate varstele.
Masinariile din laboratorul interactiv instalat in AFI COTROCENI #celmaimaremall combina experimente din domeniile matematicii, fizicii, stiintelor naturii (fenomene extreme), energie solara, optica, biologie, anatomie, muzica si multe altele.

Curiosii vor afla cat de repede pot reactiona la sunet si lumina, cum functioneaza oasele, cat de bine isi mentin echilibrul, cum se formeaza imaginile tridimensionale, care sunt principiile care pun in functiune detectoarele de metale si cum poate fi controlata electricitatea cu o simpla miscare a mainii.

Printre exponate se numara masinaria ce simuleaza o tornada, harpa fara coarde, simulatorul de cutremur, masinaria Angry Hair si Omul Invizibil.

“Ne bucuram sa gazduim aceasta expozitie si sa aducem in atentia clietilor nostri activitati interactive care sa stimuleze imaginatia si cunoasterea”, declara Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI COTROCENI.

See Also

Expozitia va putea fi vizitata timp de trei luni, din 17 ianuarie pana in 17 aprilie, de duminica pana joi, intre orele 10.00 si 22.00, vineri si sambata, intre orele 10:00-23:00 la AFI COTROCENI (etajul 1, langa locul de joaca).

Biletele sunt disponibile in urmatoarele categorii: in timpul saptamanii: adulti – 37 lei, copii, elevi, studenti, pensionari – 30 lei, pass pentru familii (1 adult + 2 copii – 87 lei, 2 adulti + 1 copil – 93 lei, 2 adulti + 2 copii – 120 lei) si in weekend: adulti – 45 lei, copii, elevi, studenti, pensionari – 35 lei, pass pentru familii (1 adult + 2 copii – 100 lei, 2 adulti + 1 copil – 110 lei, 2 adulti + 2 copii – 140 lei) si pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro si de la intrarea in expozitie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top