Now Reading
Doar iubire, asta-i “Sentimentul” | Piesa noua marca LORA

Doar iubire, asta-i “Sentimentul” | Piesa noua marca LORA

De astazi, sentimentul are o noua definitie pe paginile www. LORA rescrie la inceput de an povestea celei mai intense si diverse componente ale emotiei.

Frumoasa si talentata artista incepe anul in forta cu single-ul “Sentimentul”, o melodie care va starni foarte multe sentimente, de la iubire, la bucurie, surprindere si, poate, pana la… soc.
“Aceasta conditie afectiva” muzicala – “Sentimentul” – indica de la primele acorduri multa pasiune, lucru ce poate fi urmarit si in videoclipul piesei.

Asculta / Descarca piesa: https://Lora.lnk.to/Sentimentul

Noul single vorbeste despre atractia care te face sa iti pierzi mintile si care iti da impresia ca te duce pana la stele. Piesa descrie cel mai frumos “sentiment”, “doar iubire, asta-i sentimentul”, dupa cum spun si versurile scrise de catre Randi, cel care a compus piesa, in studiorile Famous Production.

See Also

LORA a fost implicata in procesul creativ al videoclipului, proiect pentru care a lucrat alaturi de Kobzzon. Filmarile au fost realizate in Republica Moldova. LORA este personajul principal, fiind captiva intr-o fantezie, intr-un loc inedit… la semafor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top