Now Reading
Electric Castle castiga titlul de Cel mai bun festival european de dimensiuni medii

Electric Castle castiga titlul de Cel mai bun festival european de dimensiuni medii

European Festival Awards, cea mai importanta competitie europeana din domeniu, a desemnat, aseara, castigatorii editiei 2019, iar Electric Castle a fost desemnat Cel mai bun festival european de dimensiuni medii. Cu o istorie de 7 ani, Electric Castle isi confirma, inca o data, pozitia unica in industria de evenimente de pe continent, ca un festival creat intr o locatie speciala, cu un line-up si o productie de nivel international.
Zecile de mii de fani ai festivalului au avut propria contributie la obtinerea premiului, votul acestora aducand Electric Castle pe lista scurta a evenimentelor nominalizate pentru editia 2019. Din aceasta, castigatorul a fost ales de un juriu format din oameni de specialitate care lucreaza in industria de entertainment si evenimente. Avand drept competitori festivaluri cu o traditie de decenii, Electric Castle a reusit sa convinga si sa obtina titlul, multumita si unei editii 2019 de top.

„Daca pentru unii a treia oara e cu noroc, pentru noi se pare ca a fost a… saptea. Incepand cu prima editie, am fost nominalizati in fiecare an in finala European Festival Awards, dar aseara am si castigat premiul pentru Best Medium-Sized Festival. Suntem foarte mandri, iar premiul ne motiveaza si mai tare sa crestem, sa surprindem si sa oferim oamenilor o poveste in care sa se piarda 5 zile pe an. Ne vedem la Castel, la un EC8 mai impresionant ca oricand!”, a declarat Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Electric Castle se afla, in prezent, in pregatirea editiei cu numarul 8, care va avea loc intre 15 si 19 iulie, pe domeniul Banffy din comuna Bontida, Cluj. Primele nume de pe afis au fost deja confirmate, festivalul surprinzand, din nou, cu nume importante. Printre ele twenty øne piløts, trupa cu cel mai bun album rock al ultimei decade, Foals, cotati unul dintre cele mai bune act uri live britanice, The Neighbourhood, Zhu, Rezz, Fisher, Floating Points si multi altii.
Pentru al doilea an consecutiv, Electric Castle isi respecta promisiunea de a aduce pe domeniul Banffy si cei mai importanti artisti New Media din lume. Robert Henke, James Clar, Claire Hentschker, printre altii, vor reinterpreta spatiul istoric al castelului, creand instalatii unice in care tehnologia si arta dau o noua dimensiune realitatii.
Festivalul isi va intampina publicul intr-un spatiu al carui suprafata creste, fata de editia anterioara, cu peste 30%, cu o noua structura a scenelor si un camping adus la standardul de „festival in festival” prin noile facilitati adaugate.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top