Now Reading
Eminem lanseaza albumul „Music To Be Murdered by”

Eminem lanseaza albumul „Music To Be Murdered by”

In stilul caracteristic, Eminem ia prin surprindere intreg mapamondul prin lansarea albumului “Music To Be Murdered by”.

Odata cu lansarea albumului, Eminem a prezentat si videoclipul piesei “Darkness”, regizat de catre James Larese.
Link YouTube:

Lansat la o distanta de 2 ani de la “Kamikaze”, albumul “Music To Be Murdered By”, al 11-lea material discografic al rapper-ului, contine douazeci de melodii, dintre care noua sunt colaborari cu artisti ca Young M.A., Juice WRLD, Skylar Grey, Don Toliver, Ed Sheeran, Anderson .Paak, KXNG Crooker si Royce da 5’9” si Joell Ortiz.

Intr-un post pe contul sau de Twitter, Eminem a declarat ca “Music To Be Murdered By” este inspirat de munca si creatiile lui Alfred Kitchcock, iar numele sau apare si ca outro-ul al albumului. In plus, albumul beneficiaza si de o coperta complementara, dedicata marelui regizor.

See Also

Premonition (Intro)
Unaccommodating (Ft. Young M.A)
You Gon’ Learn (Ft. Royce da 5’9” & White Gold)
Alfred (Interlude)
Those Kinda Nights (Ft. Ed Sheeran)
In Too Deep
Godzilla (Ft. Juice WRLD)
Leaving Heaven (Ft. Skylar Grey)
Yah Yah (Ft. Black Thought, ?dEnAun, Q-Tip & Royce da 5’9”)
Stepdad (Intro)
Never Love Again
Little Engine
Lock It Up (Ft. Anderson .Paak)
No Regrets (Ft. Don Toliver)
I Will (Ft. Joell Ortiz, KXNG Crooked & Royce da 5’9”)
Alfred (Outro)

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker