Now Reading
Alina Eremia lanseaza clipul piesei „Aripi de Vis”: „De cele mai multe ori, vrem sa dam timpul inapoi cand e prea tarziu!”

Alina Eremia lanseaza clipul piesei „Aripi de Vis”: „De cele mai multe ori, vrem sa dam timpul inapoi cand e prea tarziu!”

Alina Eremia, artista Global Records, incepe anul in forta cu lansarea videoclipului piesei „Aripi de Vis” – o poveste despre iubire si regrete.
Artista a povestit: „Daca ar fi sa gasesc un cuvant care sa cuprinda mesajul piesei, acesta ar fi . De cele mai multe ori, nu apreciem persoana iubita atunci cand este prezenta in viata noastra si vrem sa dam timpul inapoi cand e prea tarziu. M-am implicat mult in tot ce tine de acest proiect, am pus mult suflet si sper sa fie pe placul oamenilor!”
Videoclipul a fost filmat alaturi de NGM Creative – Bogdan Paun (regizor) si Alexandru Muresan (DOP). „ este o piesa speciala din mai multe motive. Este scrisa de mine, impreuna cu Marco si Seba, doi dintre songwriterii si producatorii mei preferati cu care am chimie in studio, iar scenariul are la baza un concept personal, pe care l-am dezvoltat impreuna cu NGM Creative, Bogdan Paun si Alexandru Muresan.” , a spus Alina Eremia.
Cu un vizual puternic, o poveste emotionanta si sincera, Alina Eremia reuseste, din nou, sa se reinventeze si sa aduca o latura noua a personalitatii sale in prim-plan. Cadrele filmate in hotelul Lido by Phoenicia din Bucuresti ofera un aspect cinematic si misterios videoclipului.
Melodia are o forta uriasa si reuseste, prin vizualul puternic si prin expresivitatea artistei, sa evidentieze sentimentele care au stat la baza acestei povesti.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker