Now Reading
“Magnificul” – premiera de la Teatrul Nottara, in regia lui Lucian Sabados, despre Romania neaosa, de azi

“Magnificul” – premiera de la Teatrul Nottara, in regia lui Lucian Sabados, despre Romania neaosa, de azi

Intr-o sotietate fara printipuri, pentru ca nu le are, unde rufele se spala in public, pentru ca orice imaculat are petele lui, orice nas isi are nasul. Si orice papusar devine marioneta. Lupta pentru putere si pentru bani, nu-i asa, nu tine cont de scrupule sau moravuri.
De Ziua Unirii, Teatrul Nottara a venit cu o mare provocare, in premiera absoluta! O poveste- reality life sau show despre Romania exact asa cum este ea.
Iar Lucian Sabados, prestigiosul director al Teatrului Maria Filotti Braila, s-a intrecut pe sine insusi. Este cel mai bun spectacol din cariera lui de regizor de pana acum si cel mai actual si realist spectacol despre Romania, din Romania.
Cred ca mai trebuie sa ne si privim, ironic, sarcastic, tara si caracterele. Exact asa cum sunt ele. Fara judecata. Doar cu zambetul pe buze. Si sa punem pe tapet “petele” din prieteniile, familiile, amantlacurile, socialul, politicul propriu. Neaos.

De exceptie Mihai Marinescu- e prima data cand il vad in vreun spectacol pe acest actor, dar e absolut MAGNIFIC, exact asa cum spune si titlul piesei.
Alex Jitea cred ca e unul din marii comedianti ai scenei romanesti.
Isabela Neamtu e absolut SUPERBA. Credibila, asumata, pulsatila.
Razvan Banica – admir tinerii actori total asumati si cu o dorinta enorma de evolutie, care se vede in tot ceea ce creaza. De viitor!
Alexandru Mike Gheorghiu – un adevarat James Bond cu multiple fatete expresive.
Iar despre Filip Ristovski – un mare OLE!!

Sunt mandra sa fi auzit in sala unuia dintre cele mai importante teatre din Bucuresti, in seara asta “bravo Braila “! Sunt mandra sa stiu ca Lucian Sabados e al Brailei.

See Also

Mergeti si vedeti “Magnificul”la Nottara! Si da, aveti dreptul sa judecati, cu umor, realitatea in care cu totii traim 🙂

P.s. Sper sa vad in 2020 acest spectacol in cadrul Festivalului Zile si Nopti de Teatru la Braila!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker