Now Reading
Sickotoy si Ilkay Sencan lanseaza clipul piesei „Dum Dum”: „Ne-am dorit foarte mult sa facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical romanesc!”

Sickotoy si Ilkay Sencan lanseaza clipul piesei „Dum Dum”: „Ne-am dorit foarte mult sa facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical romanesc!”

Cunoscutul producator & artist roman, Sickotoy (Alex Cotoi), si talentatul producator din Turcia, Ilkay Sencan, lanseaza clipul piesei „Dum Dum”, cu elemente de cyber punk si un sound ritmat.

Cu o vasta experienta in muzica si programare, Sickotoy este unul dintre cei mai in voga producatori ai momentului. „Melodia te poarta prin mai multe stari, incepe ca o poveste sentimentala, dar ajunge intr-o zona de club si energie foarte mare, lucru caracteristic proiectului Sickotoy, dar si lui Ilkay Sencan”, spune Sickotoy.

Sickotoy si Illkay s-au cunoscut intr-o tabara de creatie muzicala din Dubai, la care au participat si artisti precum Arash si Basshunter.: „Am avut o conexiune foarte puternica pe plan muzical si ne-am propus de atunci ca vom face o piesa impreuna.”, isi aminteste Sickotoy.

„Imi place mult sa lucrez cu Sickotoy, se nasc mereu sound-uri originale, speciale. Cea mai recenta colaborare a noastra a dat nastere piesei , alaturi de Minelli, o artista pe care o admir”, a povestit Ilkay Sencan.

Videoclipul aduce elemente de cyber punk, inovand astfel peisajul muzical romanesc printr-o imagine demna de filmele SF. Sickotoy isi aminteste despre cum s-a nascut povestea clipului: „Ideea a aparut intr-un brainstorming dintre mine si echipa NGM Creative, ne-am dorit foarte mult sa facem un clip cyber punk, ceva original pentru peisajul muzical romanesc.”

See Also

Ilkay este unul dintre cei mai mari DJ si producatori din Turcia, cu expunere internationala. „ De la primele acorduri si de la prima linie pe care a cantat-o Minelli, ne-am dat seama ca piesa are un potential foarte mare si poate fi un hit worldwide”, a povestit Sickotoy.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker