Now Reading
Alexandra Stan lanseaza videoclipul piesei „Obsesii”

Alexandra Stan lanseaza videoclipul piesei „Obsesii”

Pe 02.02.2020, la ora 20:00, Alexandra Stan a lansat pe canalul sau de YouTube videoclipul piesei „Obsesii”, fiind primul proiect lansat anul acesta de catre artista.
Vineri, 31 ianuarie 2020, Alexandra a postat pe conturile sale de streaming melodia „Obsesii”, locul in care aduna milioane de ascultari. Pe Spotify, Alexandra Stan are cea mai ascultata piesa a unei artiste din Romania, „Mr. Saxobeat”, cu peste 3,6 milioane.

Daca publicul a facut obsesii pentru toate melodiile lansate de catre Alexandra pana in prezent, cu siguranta poezia vizuala si auditiva numita simplu „Obsesii” va cuceri inimile fanilor de pretutindeni, chiar daca are versuri in limba romana. Spusa in cele mai frumoase metafore, cu versuri scrise de catre Alex Pelin, piesa „Obsesii” aduce in prim plan ideea ca iubirea poate deveni cea mai grea obsesie.

Melodia „Obsesii” a fost compusa de catre Vlad Lucan si Alex Pelin, iar vibe-ul general pare sa te conduca intr-un univers personal, ce mizeaza pe imagini create de imaginatie.
Bogdan Daragiu, regizorul videoclipului, transpune in alb-negru cele mai intense dorinte; imagini ce construiesc un univers magnetic, cu treceri de la lipsa la dorinta si, mai apoi, la stare.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker