Now Reading
Jennifer Lopez & Shakira – show de milioane pe scena SuperBowl 2020

Jennifer Lopez & Shakira – show de milioane pe scena SuperBowl 2020

Duminica (2 februarie), divele Jennifer Lopez si Shakira au impartit scena pentru o performanta artistica definitorie pentru cariera celor doua superbe femei: Halftime Show la Super Bowl LIV din Miami, Florida.

Shakira a deschis spectacolul intr-un decor rosu stralucitor, unde a interpretat hitul „She Wolf”, inconjurata de numeroase dansatoare pe scena circulara, luminoasa. Apoi, a luat o chitara electrica si a performat pe „Empire” , single-ul extras de pe albumul cu acelasi nume, din 2014.

Cantareata si-a aratat, inca o data, si miscarile impecabile de dans pentru clasicul „Whenever Wherever, inainte de a trece rapid la coverul piesei „I Like It”, semnata de Cardi B, impreuna cu Bad Bunny. Rapperul a ramas pe scena pentru interpretarea single-ului „Chantaje” sustinuta de un saxofon.

Shakira a intrat apoi in multime cu hitul ei clasic „Hips Don’t Lie”, care s-a incheiat intr-o explozie de artificii, inainte ca Jennifer Lopez sa urce pe scena imbratisand o bara artistica de striptease pentru a interpreta hitul „Jenny From the Block”.

Lopez a prezentat un spectacol format din hit single-urile „I’m Real”, „Get Right” si „Waiting For Tonight” intr-un costum de piele si cizme, inainte de a se dezbraca intr-un costum argintiu pentru o serie de dansuri a la Hustlers. Inconjurata de o mare de dansatori, Lopez a cantat cateva randuri din „Booty” in timp ce J Balvin i s-a alaturat pentru „Love Don’t Cost a Thing” si hitul sau, „Mi Gente”.

A urmat un spectacol masiv de dansuri si beat-uri eclectice pe „On the floor”. Lui Lopez i s-a al?turat fiica ei in varsta de 11 ani, Emme, pentru a interpreta „Let’s Get Loud” (asistata de Shakira, la tobe) cu interpolarea piesei lui Bruce Springsteen „ Born in USA ” intr-o tinuta decorat? cu steagul american si portorican.

See Also

La final, Shakira ?i JLo si-au unit fortele pentru o performanta maiestuoasa one in a time pe „Waka Waka” perfect coregrafiata, pentru a incheia spectacolul intr-o nota high class.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker