Now Reading
Teatrul Avangardia lanseaza in premiera, in aprilie, spectacolul “Sherlock Holmes si Jack Spintecatorul” | Primele bilete au fost puse deja in vanzare

Teatrul Avangardia lanseaza in premiera, in aprilie, spectacolul “Sherlock Holmes si Jack Spintecatorul” | Primele bilete au fost puse deja in vanzare

Cel mai cunoscut detectiv din lume ajunge fata in fata cu cel mai infricosator criminal in serie din istorie, misteriosul Jack Spintecatorul. Misterioasa poveste este prezentata din aprilie pe scena Teatrului Avangardia. Pentru toti abonatii news-letter-ului Avangardia s-a deschis o sesiune speciala de vanzare de bilete ce va dura pana pe data de 8 februarie.

POVESTEA
Londra anilor 1888. O serie de crime oribile petrecute in cartierul Whitechapel zguduie opinia publica.
Inspectorul Lestrade, disperat de situatie si de presiunea mediatica, ajunge in Baker street 221 B pentru a-l angaja pe celebrul detectiv Sherlock Holmes care, impreuna cu nelipsitul doctor Watson, va demara investigatiile pentru a-l gasi si a-l da in vileag pe teribilul criminal poreclit Jack Spintecatorul. În timpul investigatiei se vor intalni si cu celebra spioana Irene Adler.
Aventura si suspansul vor alcatui un amestec exploziv care ii va face sa descopere un adevar mult mai socant decat si-ar fi putut imagina.

Din distributie fac parte: Serban Gomoi, Cristi Iacob, Mihai Calin, Alex Conovaru, Victor Bucur.

Regia spectacolului este semnata de regizorul catalan Ricard Reguant, cel care a adus pe scena Avangardia si renumita scriere a Agathei Christie, “Si din 10 nu a mai ramas nici unul”. Ricard Reguant a montat numeroase spectacole in Spania, Brazilia, Italia si Romania (Muzicalul Chicago, TOC TOC, Intriga, Magnolii de Otel, Si din 10 n-a mai ramas niciunul), a realizat emisiuni TV pe posturile nationale din Spania si a semnat scenariul si regia la un numar important de filme si seriale, fiind, de altfel, si nominalizat la premiile Goya. Preda ca profesor la ESAEM (Scoala Superioara de Arte Dramatice) din Malaga infiintata de bunul sau prieten, Antonio Banderas.

See Also

Spectacolul “Sherlock Holmes si Jack Spintecatorul” va avea premiera in data de 4 aprilie, la sala Cinema Pro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top