Now Reading
Irina Rimes pregateste pentru The Concert cel mai amplu show al ei din 2020 – pe 31 mai, la Romexpo!

Irina Rimes pregateste pentru The Concert cel mai amplu show al ei din 2020 – pe 31 mai, la Romexpo!

Irina Rimes, artista sensibila care aduce intotdeauna emotii profunde prin melodiile ei, vine la The Concert cu cel mai amplu show din 2020. Irina va urca pe scena de la Romexpo pe 31 mai si va prezenta, in cadrul evenimentului-concept care va aduce impreuna 13 dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti din Romania, un spectacol inedit, gandit special pentru aceasta ocazie.

Va fi un concert mare si special, tocmai de aceea si noi ne pregatim mult si special! Voi aduce in fata publicului un nou concept de concert, ceva ce n-am mai facut pana acum, dar simteam nevoia sa se intample. Concertul acesta este ocazia perfecta pentru a va prezenta aceasta noua formula. Vreau sa ramana surpriza, asa ca pot doar sa va spun ca surpriza noastra implica o orchestra intreaga. Va asteptam sa vedeti despre ce e vorba pe 31 mai. ”, a spus Irina Rimes.

Irina Rimes are un talent innascut de a hipnotiza oamenii prin melodiile ei, cu versuri pline de subinteles si un timbru vocal inconfundabil. Cel mai recent album al artistei, COSMOS, reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei, exprimate atat prin intermediul pieselor, cat si prin poeziile din cartea albumului.

See Also

Biletele pentru cele 3 zile de feerie, muzica si experiente inedite cu tema „POP! POP! POP!” pot fi cumparate de aici: www.iabilet.ro/bilete-the-concert-concertele-tale-preferate-pe-aceeasi-scena-48915.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker