Now Reading
De astazi sunt disponibile biletele in avans pentru „Miami Bici”. Producatorii filmului dau startul campaniei „In Miami USA, cu Codin si Bromania!”

De astazi sunt disponibile biletele in avans pentru „Miami Bici”. Producatorii filmului dau startul campaniei „In Miami USA, cu Codin si Bromania!”

Biletele in avans pentru filmul „Miami Bici”, in regia lui Jesus del Cerro, sunt disponibile in cinematografele din toata tara si, cu aceasta ocazie, producatorii filmului lanseaza o campanie online inedita, prin care ofera sansa fanilor pasionati de comedie sa castige o excursie de 10 zile pe platourile de filmare din SUA.
„Miami Bici” este o productie independenta si primul proiect cinematografic ale carui scenariu si productie poarta semnatura lui Codin Maticiuc, regia apartinandu-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alaturat si Alex Cotet, in calitate de co-scenarist. Totodata, Codin joaca si rolul principal in film, alaturi de Matei Dima.

Campania online „In Miami USA, cu Codin si Bromania!” incepe odata cu punerea in vanzare a biletelor in avans in cinematografele din toata tara si ofera sansa unui norocos castigator de a petrece 10 zile de neuitat impreuna cu o alta persoana in Miami, alaturi de personajele principale din film, Codin Maticiuc si Matei Dima.

Mecansimul campaniei este simplu si consta in achizitionarea unui bilet online sau din cinematografele partenere si trimiterea unei poze cu acesta intr-un mesaj catre paginile Miami Bici – Facebook sau Instagram, pentru validare.
Extragerea va avea loc la finalul lunii aprilie, iar norocosii castigatori se vor bucura de vizite in toate locurile de filmare, inclusiv in cluburi, pe barci si in vilele situate pe insule private.

Din distributie fac parte atat cunoscuti actori romani precum Florin Piersic Jr, Letitia Vladescu, Matei Dima, cat si actori straini precum Arami Malaise, Chloe Malaise si Rene Toledo Jr. Rezultatul este o comedie romaneasca pura, filmata in afara tarii, cu o actiune savuroasa.

Povestea filmului urmareste calatoria peste ocean, plina de peripetii, a lui Piciu (Codin Maticiuc) si Bila (Matei Dima). Ei pleaca la Miami in mijlocul iernii, pentru a trai atat „visul american”, cat si visul romanesc de a se imbogati rapid. Odata ajunsi in Statele Unite, cei doi intra intr-o situatie complicata din cauza lui Misu, un roman de cea mai joasa speta, stabilit in Florida, care detine afaceri suspecte.

See Also

Filmul „Miami Bici” este distribuit in cinematografele din Romania de Vertical Entertainment si are premiera pe 21 februarie.

Biletele pot fi rezervate si cumparate atat online, cat si in toate cinematografele partenere, iar toate informatiile despre campania „In Miami USA, cu Codin si Bromania!” sunt disponibile pe paginile de Facebook si Instagram Miami Bici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top