Now Reading
Pop star-ul din Bulgaria, Eva Parmakova, colaboreaza cu DJ-ul turc, Hakan Akkus

Pop star-ul din Bulgaria, Eva Parmakova, colaboreaza cu DJ-ul turc, Hakan Akkus

Cantareata de 18 ani Eva Parmakova lanseaza noua sa piesa „Runnin`”, o colaborare cu Hakan Akkus, un cunoscut DJ turc. Piesa se remarca prin atmosfera jucausa de vara si multa energie pozitiva in linie, versuri si productie. Eva Parmakova si Hakan Akkus au luat legatura acum un an, cand talentatul DJ a remarcat cantareata pe retelele sociale si a contactat echipa ei cu o propunere de colaborare.

„Este una dintre piesele mele preferate! Mi-a placut demo-ul pe care Hakan ni l-a trimis. M-am intalnit cu Ivo Dobrev, colegul meu, in studio si am gandit linia si textul aproape instant. Este incredibil cum s-a intamplat aceasta colaborare fara sa ne intalnim cu Hakan in studio”, a zis Eva Parmakova.

„Am descoperit-o pe Eva pentru prima data la X Factor Bulgaria si am fost foarte impresionat de vocea si charisma ei. Chiar mi-am dorit sa am o colaborare cu ea si cand am auzit piesa Ti Gubish, decizia mea a devenit sigura”, a spus Hakan Akkus.

Despre Eva Parmakova:

Cariera muzicala a Evei a fost influentata de participarea in finala X Factor Bulgaria si de semnarea unui contract cu casa de discuri Virginia Records.

Eva are in repertoriu piesele ”Ti Gubish” si ”Tell me right” – o colaborare cu DJ-ul si producatorul elvetian-italian Fabrizio Parisi. ”Tell me right” a fost una dintre cele mai difuzate piese pe MTV Dance, precum si pe alte canale de muzica.

See Also

Artista si-a descoperit pasiunea pentru muzica pe cand avea 6 ani si facea parte din cor. Eva provine dintr-o familie de muzicieni: bunicul ei este renumitul tenor Lubomir Bodurov.

Despre Hakan Akkus:

Hakan Akkus s-a nascut la Istanbul in 1992 si a inceput cariera muzicala la varsta de 17 ani, urmand pasiunea lui pentru muzica electronica. La inceput, Hakan a activat drept DJ in orasul sau natal si a cantat in mai multe cluburi pana la varsta de 20 de ani. Dupa o pauza de la DJ-ing in 2016, a inceput sa se dezvolte ca producator. Primul lui single I Can’t Be a fost lansat de Creeping Records in octombrie 2016. Piesa a adunat peste 88 milioane de vizualizari pe YouTube si peste 8 milioane stream-uri pe Spotify.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top