Now Reading
Videoclip: Netta Barzilai – “Ricki Lake” – piesa despre consumerism, dedicata personajului cu acelasi nume

Videoclip: Netta Barzilai – “Ricki Lake” – piesa despre consumerism, dedicata personajului cu acelasi nume

Astazi Netta a lansat cel mai nou single al sau, „Ricki Lake” (prin S-Curve Records / BMG), continuand calatoria artistei / compozitoarei de origine israeliana. Personalitatea Nettei se afla in centrul atentiei pe aceasta melodie, ce include spiritul de self-empowerment, un simt al umorului si un beat “contagios”.

Dupa ce a castigat Eurovision Song Contest in 2018, cu piesa ei „Toy, Netta a continuat sa intoarca capete cu vizualizarile ei electrizante, sound-ul pop, carisma infectioasa, talentul, creativitatea si ingeniozitatea ei. In 2019 Netta s-a aflat pe scenele internationale in situatii unice, inclusiv defilare la evenimente de moda lider si o plimbare cu printul William in timpul vizitei sale in Israel. Muzica si videoclipurile ei continua sa castige popularitate, inregistrand peste 600 de milioane de vizualizari globale pana in prezent.

Videoclipul pentru „Ricki Lake”, ce reprezinta o critica adusa lumii consumerismului, comercialismului si junk-food-ului, serveste ca o fascinanta scrisoare de dragoste a Nettei adresata culturii americane.

„Urmaream obsesiv„ Ricki Lake Show ”cand eram adolescenta si eram fascinata de toate personajele pline de culoare ce erau prezentate in acest show. A fost o privire de analiza catre America in cele mai bune si mai rele momente ale sale. La fel ca si oaspetii lui Ricki, cu totii cautam indrumari, solutii rapide si sfaturi de viata simple, care ne-ar face fericiti si care ar indeparta tristetea. Un nou sacou, un nas nou, o masa buna sau reducerea celulitei ”, a spus Netta despre inspiratia ei atat pentru videoclip, cat si pentru acest cantec.

See Also

Dupa cum a mentionat Netta, „Ricki Lake”, piesa si persoana respectiva, vorbeste despre a fi un individ fericit, a-ti asculta instinctul, in loc de regulile societatii, si a dansa la propria ta masa.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top