Now Reading
Violonistul DAVID GARRETT saluta fanii din Romania printr-un mesaj video

Violonistul DAVID GARRETT saluta fanii din Romania printr-un mesaj video

Turneul „Unlimited Live”, in cadrul caruia celebrul violonist David Garrett sarbatoreste zece ani de crossover alaturi de fanii din intreaga lume, include doua concerte spectaculoase in tara noastra, programate pe 21 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si pe 23 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca.
Vestea despre revenirea artistului pe scenele din Romania, lansata cu aproape un an inainte, a fost primita cu entuziasm de admiratori astfel ca un numar ridicat de bilete a fost deja vandut.
Impresionat de reactia publicului, carismaticul David Garrett le-a transmis fanilor din Romania un mesaj video prin care le dezvaluie cateva dintre ingredientele show-ului „Unlimited Live”. Artistul le promite fanilor „…un spectacol extraordinar, cu mult rock’n roll, multa muzica clasica, pop, jazz, cu tot ce va doreste inima! Asa ca haideti sa petrecem impreuna!”- David Garrett.

„Unlimited Live” este mult mai mult decat titlul unui turneu: este povestea unei calatorii artistice, povestita de unuia dintre cei mai eclectici muzicieni care a reusit nu numai sa creeze o audienta complet noua pentru stilul crossover, ci si pentru muzica clasica, pozitionand vioara ca instrument principal in muzica rock.
Folosind o tehnologie inovatoare de ultima generatie pentru a crea o fuziune intre componenta muzicala si vizuala cu experienta unui concert–cinematografic uimitor, violonistul David Garrett ii va cuceri pe admiratorii de la Cluj-Napoca si Bucuresti cu repertoriu nou, cu aranjamente muzicale unplugged precum si cu interpretari emotionante ale celor mai apreciate hituri internationale. Variind de la clasic la rock, de la Debussy la Mettalica, de la Bach la Beatles sau de la AC/DC la Beethoven, David Garrett combina carisma unui star rock cu virtuozitatea innascuta pe care o au doar cei mai mari instrumentisti ai zilelor noastre.
Biletele pentru show-urile „UNLIMITED LIVE” de la Bucuresti si Cluj-Napoca sunt disponibile atat online pe Eventim.ro, precum si la oricare dintre magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Carturesti, Humanitas si benzinariile OMV. Admiratorii artistului pot opta pentru achizitionarea biletelor de tip „Fan Ticket David Garrett”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top