Now Reading
We Love Retro revine la Cluj cu o editie incendiara dedicata anilor 2000

We Love Retro revine la Cluj cu o editie incendiara dedicata anilor 2000

Dupa sase editii de succes, We Love Retro, cel mai mare Retro Party din Romania, vine cu un nou Retro Party, cu muzica anilor 2000, pe 6 martie 2021 la Sala Polivalenta, BT Arena! Daca pana acum ne-am distrat pe muzica anilor 90’ la We Love Retro, anul acesta vom retrai si cea mai tare experienta retro a anilor 2000 la We Love Retro Editia 2000’s.

We Love Retro Editia Anilor 2000 ne va intoarce in timp la cele mai tari hituri care au facut senzatie in acea perioada!

Artistii prezenti la eveniment:

T.A.T.U Feat Julia Volkova va pregati un show incediar, in care vor rasuna hituri cunoscute de intreaga lume: All The Things She Said, Not Gonna Get Us, All About Us si multe altele. Primul album a castigat discul de platina international.

Las Ketchup a acaparat topurile muzicale in anii 2000. Hitul Asereje (The Ketchup Song) a devenit numarul 1 mondial si a vandut sapte milioane de exemplare, album cu 12.000.000 de copii si niste versuri nebune, fredonate de toata lumea. Alte hituri de senzatie: Kusha Las Payas, Un Blodymary.

Sonique a culminat prin ascensiunea muzicala, topurile mondiale de la inceputul anilor 2000, cu piese ca Sky, I put a spell on you si It Feels So Good. Alte hituri de senzatie: Can’t Make Up My Mind, Alive.

Danzel este cel mai cunoscut pentru single-ul sau din 2004 Pump It Up!, care a ajuns in top 10 in toata Europa. Alte hituri de senzatie: Put Your Hands Up in the Air! , My Arms Keep Missing You.

See Also

DJ Aligator a facut senzatie la nivel mondial cu single-ul „The Whistle Song” din albumul sau de debut din Payback Time din 2000, dar si cu albumul The Sound Of Scandinavia. Alte hituri de senzatie: Lollipop, Turn Up The Music, Stomp.

Fly Project este una din cea mai de succes trupa romanesca, care a debutat in anii 2000. Single-ul Raisa a devenit imediat hitul numarul 1 din toate cluburile din Romania. Alte hituri de senzatie: Sare, Lumea Mea, Cheyenne.

Vino sa retraiesti atmosfera memorabila a anilor 2000 si sa dansezi pana dimineata la cel mai tare Retro Party, We Love Retro!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top