Now Reading
Billie Eilish lanseaza “No time to die”, tema coloanei sonore oficiale a noului film James Bond

Billie Eilish lanseaza “No time to die”, tema coloanei sonore oficiale a noului film James Bond

Billie Eilish, marea castigatoare a editiei premiilor Grammy® de anul acesta, a lansat astazi tema coloanei sonore oficiale a noului film James Bond – No Time To Die.
Melodia a fost produsa de fratele lui Billie, Finneas, si el castigator a 2 trofee Grammy®, alaturi de Stephen Lipson si beneficiaza de orchestratiile lui Hans Zimmer si Matt Dunkley si chitara lui Johnny Marr.

No Time To Die soseste inainte de lansarea oficiala a filmului programata pentru 2 aprilie in Regatul Unit al Marii Britanii si pe 10 aprilie in Statele Unite. La doar 18 ani, Eilish este oficial cel mai tanar artist din istoria care compune si interpreteaza tema unui film James Bond, pe care o va canta live, pentru prima data, alaturi de FINNEAS, acompaniata de Hans Zimmer si Johnny Marr, pe scena galei Brit Awards de la Londra, din 18 februarie.

“Billie si Finneas au scris o piesa incredibil de puternica si tulburatoare pentru No Time To Die, care se potriveste impecabil cu povestea emotionanta a filmului” au declarat Michael G. Wilson si Barbara Broccoli, producatorii No Time To Die.

“Doar cativa sunt alesi sa inregistreze tema principala a unui film Bond. Sunt un mare fan al lui Billie si Finneas. Creativitatea si talentul lor sunt incomparabile si sunt nerabdator sa auziti ce a iesit – o perspectiva noua, proaspata, al carei ecou va dainui peste generatii.” a declarat regizorul Cary Joji Fukunaga.

See Also

Eilish a spus, “Este o nebunie sa fiu parte din aceasta poveste. Sa pot inregistra tema unui film dintr-o serie legendara este o onoare. James Bond este cea mai cool franciza de film care va exista vreodata. Sunt inca socata. ”. Finneas a adaugat: “Sa compunem tema unui film Bond este ceva la care am visat toata viata noastra. Nu exista o combinatie mai emblematica intre muzica si cinema Goldfinger sau Live and Let Die. Ne simtim extrem de norocosi sa jucam un rol in aceasta franciza legendara. Traiasca 007!”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top