Now Reading
Narcotic Sound celebreaza 10 ani de la succesul hitului “Mamasita”!

Narcotic Sound celebreaza 10 ani de la succesul hitului “Mamasita”!

Narcotic Sound este in culmea fericirii. Artistul se mandreste cu peste un deceniu de la lansarea hit-ului “Mamasita”, care i-a schimbat viata, si le multumeste fanilor pentru sustinerea neconditionata.

Marius Mirica, pe numele de scena Narcotic Sound, are cu ce se mandri. Cunoscutul artist a lansat si a produs o multime de piese care au “rupt” in topurile de la noi, insa piesa cu care a dat lovitura pe plan personal se numeste “Mamasita”. Luna aceasta, se implinesc 10 ani de la lansarea hitului international “Mamasita”, iar pentru a celebra cei 10 ani artistul a lansat un pack de remix-uri, intitulat MAMASITA “moody fkn gemini” 2020 REMIXES.

“Acum 10 ani am lansat videoclipul piesei “Mamasita”, iar din acel moment a pornit o speciala, revelatoare, exploratoare, entuziasmanta perioada. Acum, ma cunosc mai bine. Multumesc celor care au pus umarul in acest proiect si trecutului si prezentului si viitorului. De aniversarea “Mamasitei” am lasat Geamanul sa-si faca de cap, cateva zile, pentru a celebra si a aduce recunostinta pentru acest dar: “MAMASITA”.

Narcotic Sound e show. Vara in orice anotimp. Dans pe orice vreme. Oameni din toate colturile lumii dansand pe aceeasi muzica. Remix-urile Mamasitei sunt un preview la ce va urma. M-am plimbat prin toata lumea dansului. Le poti gusta in reteta Narcotic Sound. Are gust de vara, de latin, african, european sau asiatic, de dans, de zambet, de spectacol. “Mamasita” mi-a schimbat viata in bine, am castigat experiente, vizitat atatea locuri, oameni de tot felul in jur, am pierdut prieteni, dar m-am castigat pe mine. Remix-urile sunt calatoria Mamasitei prin toate dansurile lumii, prin toate cluburile lumii, 10 ani de concerte, de showuri nebune, un statement pentru muzica ce va urma lansata… Calatoria prin dans, oameni uniti de dans si de muzica – curata si alchimizata de un “moody fkn gemini”. “Moody Fkn Gemini”, pentru ca am un chef nebun sa ma joc cu muzica, o iubesc, vreau sa ma exprim in toate moodurile in care simt… si simt multe.

Multumiri: Alexandra Elena Gherase, Christian D, Mihai Constantin, Matteo si tuturor celor care au fost implicati in acest proiect. Nu in ultimul rand, Narcotic Sound este recunoscator publicului, care ii asculta si apreciaza muzica. Sustinerea si energia lui sunt extrem de importante.”, a declarat Marius Mirica (bravomirica / Narcotic Sound).

“Mamasita” a cucerit clasamentele muzicale in 2010 si ramane una dintre cele mai indragite piese Narcotic Sound and Christian D. A fost anul in care s-a consemnat un imens succes, single-ul ajungand pe primele locuri in clasamentele radio si tv din Romania, Rusia si CIS, Spania, Ucraina, Bulgaria, Israel, Italia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda si Islanda. Melodia a contorizat pe YouTube milioane de vizualizari.

See Also

Cat despre viitor, Narcotic Sound asteapta cu nerabdare sa va prezinte noile piese si spera sa ii fiti alaturi, mai departe, in aceasta aventura. Pregatiti-va pentru un nou album, sound si un nou concept pentru show-uri! Good vibes only! Narcotic Sound este un proiect romanesc de muzica dance si house, infiintat in 2008. Pe langa “Mamasita”, baietii au reusit sa atraga atentia publicului si cu piese precum “Danca Bonito”, “Labirint de Sentimente”, “Poesia de Amor”, “Vai”, “ALE” si “Te Iubesc”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top