Now Reading
Finalistii de la „Magic In 5” au filmat primele lor videoclipuri alaturi de ADDA, Alex Velea si Vanotek

Finalistii de la „Magic In 5” au filmat primele lor videoclipuri alaturi de ADDA, Alex Velea si Vanotek

Dupa aproape o saptamana de foc, apar si rezultatele de la „Magic In 5”, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online.
ADDA, Alex Velea si Vanotek, cei trei lideri de echipa din cadrul proiectului, au lucrat intens alaturi de concurentii lor pentru realizarea primelor piese pentru acestia.

Pentru Maria, ADDA a compus „Pe ascuns”

pentru Denis, Alex Velea a compus single-ul „Vibe diferit”

iar pentru Stephen, Vanotek a lucrat la „Is This Love”.

Pentru filmarile clipului, cele trei echipe au avut timp o singura zi. Castigatorul primei editii „Magic In 5” pleaca artist complet: cu piesa proprie si videoclip, plus un premiu in valoare de 5000 euro si posibilitatea incheierii unui contract cu Cat Music.
Desi aflat abia la prima editie, „Magic In 5” se diferentiaza de celelalte talent show-uri de pe TV prin faptul ca nu e doar un concurs de voci.

See Also

Show-ul este rezultatul unei idei dezvoltate de Andrei Sovan si ADDA, care, impreuna cu Catalin Rizea, sotul si managerul ADDEI, au pus la cale acest talent show muzical in parteneriat cu Cat Music.

Incantati de proiect, Vanotek si Alex Velea au spus imediat „DA” la propunerea de a deveni lideri de echipa alaturi de ADDA.

Piesa castigatoare va fi aleasa prin votul publicului. Cei care vor sa-si sustina favoritul, o pot face prin like, share si comment la piesa pe canalul de YouTube Cat Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top