Now Reading
Denis din echipa lui Alex Velea a castigat prima editie a concursului „Magic In 5”

Denis din echipa lui Alex Velea a castigat prima editie a concursului „Magic In 5”

Intre 10-16 februarie a avut loc prima editie de „Magic In 5” la Borsa, Maramures. Desi a fost prima editie a talent show-ului de creatie muzicala din Romania desfasurat in online, proiectul a atras atentia si s-a bucurat de o mare sustinere in randul internautilor, care au stat cate opt ore pe zi sa vada live-urile transmise din studiourile muzicale.

Cei trei lideri de echipa, ADDA, Alex Velea si Vanotek, au reusit sa compuna o piesa pentru fiecare dintre finalistii lor in doar trei zile, iar in a patra zi au fost filmate videoclipurile acestora.
Cum „Magic In 5” este un concurs online, castigatorul show-ului a fost ales in functie de numarul de vizualizari adunate la videoclipul urcat pe canalul de YouTube Cat Music. Astfel, Denis din echipa lui Alex Velea este marea castigatoare a primei editii de „Magic In 5”. „Vibe diferit” a generat in doar doua zile de la lansare 51.000 vizualizari, iar Denis primeste premiul in valoare de 5000 euro si posibilitatea incheierii unui contract cu Cat Music.

See Also

Pe locul al doilea s-a situat Maria din echipa ADDEI cu videoclipul „Pe ascuns”, iar locul trei a fost ocupat de Stephen din echipa lui Vanotek cu „Is This Love”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top