Now Reading
LOREDANA lanseaza piesa „Sex pe canapea”

LOREDANA lanseaza piesa „Sex pe canapea”

Copil rebel, dar si diva absoluta, sensibila, dar si puternica, dominatoare si vulnerabila. Intr-un singur cuvant, Loredana! Regina incontestabila a muzicii pop lanseaza piesa si videoclipul „Sex pe canapea”, inainte de sarbatoarea dragostei – Dragobetele.

Noul single semnat Loredana – Sex pe canapea – este, in esenta, o oda adusa iubirii, spusa intr-un mod ferm, erotic si inteligent. Artist cameleon, Loredana reuseste inca o data sa surprinda publicul atingand prin cantec un subiect tabu, atractia sexuala. Iubire sau dorinta trupeasca? Chiar daca vorbim despre una dintre cele mai naturale activitati umane, sexul, sau despre acel sentiment pe care il simti cand stii ca ti-ai gasit jumatatea, depinde doar de noi sa decidem ce ne face fericiti. Important este sa tinem minte ca dragostea nu este doar #SexPeCanapea!
Melodia “Sex pe canapea” este compusa de catre Loredana, iar videoclipul a fost regizat de catre Bogdan Daragiu.

O artista cu o cariera remarcabila, LOREDANA se reinventeaza in fiecare an si pentru fiecare generatie. Timp de peste trei decenii, Loredana a cantat despre iubire in nenumarate genuri si stiluri, fie ca a interpretat muzica pop, rock, populara, jazz, jamparale, blues sau musical. A cautat in muzica sa toate definitiile, nuantele si semnificatiile cuvintelor care exprima cele mai misterioase si puternice stari sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.
Loredana celebreaza 20 de ani de Agurida printr-un concert eveniment la Sala Palatului – Agurida XX. AGURIDA 20 este chintesenta a 20 de ani de aventura muzicala exceptionala. La mai bine de trei decenii de cariera, 24 de albume, peste 600 de cantece, si peste 2000 de concerte, Loredana se intoarce in universul Aguridei, un taram fantastic, o alegorie de simboluri si traditii romanesti.

See Also

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua IaBilet.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top