Acum citește
Surprize de proportii in cadrul Festivalului Dimansions 2020

Surprize de proportii in cadrul Festivalului Dimansions 2020

Captain Hollywood Project, Boney M feat Liz Mitchell, Ottawan si CC Catch sunt numele noi care se adauga lineup-ului deja spectaculos de la diMANSIONS Hit Music Festival 2020, care ii include pe Gipsy Kings, Kaoma, Hermes House Band, Mr. President sau Real McCoy. Evenimentul va avea loc anul acesta intre 19–21 iunie, la Olteni, in judetul Covasna.

Dupa ce anul trecut festivalul a adus in premiera in centrul tarii un numar impresionant de artisti, precum Inner Circle, Thomas Anders de la Modern Talking, The Dire Straits Experience sau Dr. Alban, editia din 2020 promite sa fie una si mai impresionanta. Drept dovada sta lista de artisti ce a ajuns deja la 14 nume internationale.

Organizat in inima Transilvaniei, pe domeniul castelului Mikó de la Olteni, evenimentul a adunat anul trecut peste 14.500 de participanti, iar interesul din 2020 este mult mai ridicat.

„Anul trecut multi au fost cei care n-au crezut ca vom reusi sa realizam ceea ce ne-am propus sau ca lineup-ul de artisti este unul neverosimil. Iata ca lucrurile s-au intamplat, prima editie a fost un succes, iar anul acesta vrem sa oferim mai mult.
Cred ca pe langa lista de artisti care, credem noi, este si mai ofertanta decat cea de anul trecut, un plus mare il vor aduce experientele si activitatile pe care le pregatim pentru participanti, alaturi de partenerii nostri”, a declarat Grubisics Levente, unul dintre coordonatorii echipei de organizare.

O alta noutate importanta este aceea a vanzarii de pachete turistice care includ atat cazare, cat si abonamente la festival.

„Am pregatit pachete pentru festivalul de hituri diMANSIONS de la Olteni si le prezentam in premiera la Targul de Turism al Romaniei de la Bucuresti. Am cooptat pentru pachete aproape toate unitatile de cazare importante din zona, incepand de la Bixad pana la Sfantu Gheorghe si localitatile care sunt intr-un perimetru de 50 de km de festival”, a declarat Endre Laszlo, vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie Covasna pentru promovarea turismului si reprezentantul Agentiei Transilvania Tourist Service.
Nostalgicii indragostiti de muzica anilor ’80, ’90 si 2000, dar si de peisajul montan cuceritor isi pot achizitiona inca abonamente la preturi avantajoase. Incepand din 29 februarie, tariful acestora se mareste, astfel ca un abonament cu acces general va costa 189 lei (+taxe), iar varianta VIP va costa 349 lei (+taxe).

Vezi și

Abonamentele la festival sunt disponibile atat online pe www.dimansions.ro sau pe www.iabilet.ro, cat si in format fizic si se pot gasi la nivel national in magazinele Flanco, Diverta, retelele iaBilet, dar si la Centrul de Informare Turistica din Judetul Covasna (str. Libertatii, nr. 1 din Sfantu Gheorghe) si la sediul ziarului Observatorul de Covasna.
Zona „The Digital Mansion”, dedicata muzicii electronice, va prinde viata in aceasta editie, astfel ca pe 19 si 20 iunie, in cadrul „Wonderful Days Romania” vor incinge atmosfera unii dintre cei mai importanti DJ ai anilor ’90, precum DJ SASH!, DJ QUICKSILVER, DJ TOMCRAFT si DJ BROOKLYN BOUNCE.

Wonderful Days este un concept de festival european cu peste 15 editii desfasurate in diverse locatii din Germania, Austria si Irlanda, organizat pentru prima oara in Romania, ca parte din diMANSIONS Hit Music Festival.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile legate de festival, urmariti paginile de Facebook (@dimansions) – diMANSIONS Hit Music Festival si Instagram (di.mansions), precum si site-ul oficial, https://www.dimansions.ro/.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus