Acum citește
Vanotek lanseaza single-ul ”Bring Us Back” in colaborare cu Joshua Ziggy

Vanotek lanseaza single-ul ”Bring Us Back” in colaborare cu Joshua Ziggy

Piesa compusa de Vanotek & Joshua Ziggy si produsa de Vanotek are un sound fresh, sustinut puternic de viori si de timbrul vocal special al lui Joshua Ziggy.

”Bring Us Back” vorbeste cu melancolie despre iubirea pierduta si despre dorinta de a se intoarce la armonia de dinainte de despartire.

Videoclipul a fost regizat de SAN, filmat de Alex Muresan, productie Loops Production, iar filmarile au avut loc la Hotel Lido.

„Am avut o sesiune cu Joshua Ziggy, a iesit aceasta piesa si am decis ca vocea lui se potriveste pe Bring Us Back. Enjoy!”, a declarat Vanotek.

Vezi și

Cu o muzica inconfundabila si un sound original, producatorul si DJ-ul Vanotek s-a facut remarcat si in afara Romaniei, iar piese precum”Back to Me” sau ”My Heart is Gone” sunt fredonate de multi fani din toata Europa. In plus, Vanotek a primit discul de platina pentru ”Tell Me Who” in Rusia si CIS din partea Effective Records, un premiu important si o reusita relevanta pentru artisti.

Vanotek va fi prezent cu Lori la Bukovel la festival in Ucraina pe 28 februarie, iar pe 31 mai, fanii il pot vedea pe scena de la Romexpo in cadrul The Concert. Abonamentele pentru cele trei zile de muzica si entertainment powered by The Concert, dar si biletele pe zile pot fi cumparate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-theconcert/.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus